Actualitate

Blu Jerusalema, fiica lui Gianluca Vacchi, merge deja la grădiniță. Cum arată acum fetița

Publicat: 02 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Blu Jerusalema fiica lui Gianluca Vacchi merge deja la grădiniță. Cum arată acum fetița
Blu Jerusalema, fiica celebrului afacerist Gianluca Vacchi, are deja trei ani și merge la grădiniță

Blu Jerusalema, fiica lui Gianluca Vacchi, în vârstă de 3 ani, merge deja la grădiniță, tatăl ei publicând câteva imagini adorabile. Fetița afaceristului s-a născut cu probleme de sănătate, care au necesitat mai multe operații. Din imaginile postate se poate vedea că fiica lui Gianluca Vacchi este un copil energic și zâmbitor, care s-a recuperat complet.

Gianluca Vacchi și iubita lui, Sharon Fonseca, au împreună o fiică, Blu Jerusalema Vacchi, care a început grădinița în urmă cu doar câteva zile. Cu această ocazie, omul de afaceri a publicat mai multe fotografii adorabile cu el și cu Blu pe contul de Instagram. Blu Jerusalema Vacchi este a doua fiică a antreprenorului Gianluca Vacchi. Între părinții ei este o diferență de vârstă de nu mai puțin de 27 de ani. Actrița Sharon Fonseca are doar 28 de ani, în timp ce Gianluca Vacchi are 56.

Blu Jerusalema, fiica lui Gianluca Vacchi, merge deja la grădiniță

Gianluca Vacchi a publicat mai multe imagini adorabile cu fiica lui, Blue Jerusalema, înainte de prima zi de grădiniță. Gianluca Vacchi a câștigat notorietate online prin prisma stilului de viață extravagant și a dansurilor sale virale. Celebrul afacerist are două fiice, Ginevra Mavilla, născută în iulie 2002, și Blu Jerusalema, născută în octombrie 2020. Fiica lui cea mică a început zilele trecute grădinița.

Cu această ocazie, Gianluca Vacchi a publicat mai multe fotografii cu el și cu Blu pe rețelele sociale. În descrierea postării, omul de afaceri a scris:

„Deja am ajuns în prima ta zi de grădiniță și ce îți doresc este să poți, într-o zi, să transformi orice zid într-o fereastră. Te iubesc, prințesa mea!”.

Postarea are peste 700.000 de aprecieri și peste 3.000 de comentarii. „Micuții mei”, a scris Sharon Fonseca în secțiunea de comentarii.

„Nu-mi vine să cred cât de repede a crescut!”; „Stai, nu s-a născut gen ieri?”; „E ceva special la acea primă zi”, au fost alte câteva comentarii.

Cu ce probleme de sănătate s-a născut Blu Jerusalema Vacchi

Blu Jerusalema Vacchi s-a născut cu o malformație la nivelul feței, mai exact cu palatoschizis (despicătura valului palatin), denumită popular și „gură de lup”. Din cauza acestei afecțiuni, fetița  a avut nevoie de mai multe intervenții chirurgicale complexe în primele luni de viață.

„Gura de lup” reprezintă o despicătură în zona nasului și a buzei superioare care se poate trata doar cu intervenții chirurgicale de sutare a cerului gurii și a mușchilor feței, care nu s-au închis în mod natural, în timpul dezvoltării bebelușului în pântecul mamei. Recuperată complet, fiica lui Gianluca Vacchi este un copil energic și zâmbitor. Cel puțin așa reiese din fotografiile și filmările cu ea de pe conturile de socializare ale părinților.

Adauga un comentariu