Prima pagină » Cultural » Boala îi afectează creierul lui Celine Dion. „Ne rugăm ca…”

Boala îi afectează creierul lui Celine Dion. „Ne rugăm ca…”

09 oct. 2023, 11:34,
în Cultural

Boala a început să îi afecteze creierul lui Celine Dion. De ceva vreme artista trece prin cea mai neagră perioadă a vieții sale. Sindromul devastator a început să își pună amprenta din ce în ce mai puternic pe corpul iubitei cântărețe.

Artista se luptă cu durerea epuizantă, însă totul pare a fi în zadar.

Starea de sănătate a celebrei Celine Dion începe să se înrăutățească. Cunoscuta artistă de renume internațional s-a retras în casa ei, iar cei apropiați speră la un miracol. Cântăreața suferă de sindromul „Stiff-Person”, o afecțiune neurologică care i-a afectat profund viața. Artista se confruntă cu dureri intense și o tristețe copleșitoare.

Boala îi afectează creierul lui Celine Dion

În ultimul an, toate spectacolele live ale vedetei au fost reprogramate din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Sora acesteia este îngrijorată de starea de sănătate a artistei.

„Este o boală despre care știm atât de puține lucruri”, a declarat Claudette, într-un interviu recent pentru Hello! Canada, spunând publicației că spasmele surorii sale „sunt imposibil de controlat”.

Sindromul „Stiff Person Syndrome” este o afecțiune care afectează sistemul nervos central, inclusiv creierul și măduva spinării. Persoanele care suferă de această boală se confruntă cu rigiditate musculară și spasme, care pot afecta o anumită zonă sau întreg corp, precum și cu mărirea mușchilor și dificultăți de mers sau de mișcare. Potrivit specialiștilor străini, nu există un tratament eficient pentru această afecțiune, conform informațiilor furnizate de Variety.

„Nu mai avem ce să facem pentru ea, pentru a o sprijini, pentru a-i alina durerea”, a continuat sora artistei. „Ne rugăm ca specialiștii să găsească un remediu pentru această boală îngrozitoare”.

Ce spune Celine Dion despre boala cu care se confruntă

Celine Dion a fost obligată să-și reprogrameze concertele pe care le avea programate în diverse părți ale lumii. Faimoasa cântăreață a vorbit cu ceva timp în urmă despre boala gravă cu care se confruntă.

Din acest motiv, ea a decis să-și ia o pauză în carieră și să se concentreze asupra stării sale precare de sănătate.

„Din păcate, aceste spasme afectează fiecare aspect al vieții mele de zi cu zi, provocând uneori dificultăți atunci când merg și nepermițându-mi să-mi folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum eram obișnuită. Tot ce știu este să cânt. Este ceea ce am făcut toată viața și este ceea ce îmi place să fac cel mai mult”, spunea Celine Dion, acum ceva vreme.

În ultimul timp boala a început să îi afecteze creierul lui Celine Dion, iar artista trece prin momente greu de imaginat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`