Sanatate

Bodyline – Curele de îngrășare și rolul suplimentelor nutritive

Publicat: 17 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bodyline - Curele de îngrășare și rolul suplimentelor nutritive

Curele de ingrasare

Nevoie de a adauga cateva kilograme in plus la greutatea actuala, fie din motive de sanatate, fie pur si simplu pentru a avea un fizic mai solid, trebuie intampinata cu o solutie adecvata. Ingrasarea nu trebuie sa se realizeze prin mancaruri nesanatoase, pline de calorii goale sau fara nici un aport nutritiv. Un astfel de proces trebuie sustinut de un plan alimentar bine pus la punct, completat responsabil de suplimente nutritive dedicate acestui scop.

Strategiile care pot fi abordate pentru a duce la indeplinire un astfel de plan sunt variate. Totul incepe, desigur, cu marirea cantitatii de alimente. De asemenea, recomandam introducerea in alimentatie a unui supliment hranitor, precum un concentrat de proteine si carbohidrati. Este esential sa fie administrat in cantitate suficienta zilnic pentru a observa rezultatele. Cert este ca rolul suplimentelor nu trebuie subestimat in acest proces. In cazul celor care nu pot consuma o cantitate mai mare de hrana, acestea sunt o solutie la indemana, fiind foarte utile.

Curele de ingrasare si suplimentele nutritive

Daca vrei ca ingrasarea sa fie posibila, mai ales daca ai probleme legat de asta, o asimilare mai buna este posibila daca realizezi o combinatie optima intre proteine si carbohidrati. Conteaza foarte mult comvinatiile alimentare pe care le faci.

De exemplu, poti avea in vedere completarea salatelor cu pui, ou, seminte, branza, ton. Consumul de carne trebuie insotit de orez sau paste, iar cana cu lapte pe care obisnuiai sa o servesti goala o poti completa cu cereale, orez, paine cu unt sau gem. Poti completa valoarea nutritionala a laptelui, adaugand lapte praf in acesta.

Suplimentele nutritive isi intra in rol atunci cand nu reusesti sa ai o dieta suficient de nutritiva, respectiv cand mesele de peste zi nu sunt suficient de bogate in proteine si carbohidrati. Poti avea in vedere atat vitamine pentru curele de ingrasare, cat si pachete mai complexe. In acest sens gasiti la Body Line un pachet suplimente crestere in greutate care iti ofera pe langa ingrasare si alte beneficii notabile.

Cum te ajuta aceste produse la curele de ingrasare?

Este vorba despre formula de crestere in greutate pe care o inglobeaza, ce favorizeaza adaugarea de masa rapida, prin proteine, enzime digestive, dar si carbohidrati.

Cand cresterea in greutate este realizata astfel, prin produse inalt calitative ca cele de la Body Line, rezultatele constau in cresterea marimii corporale, portii mai bogate in calorii – cu un consum usor si rapid, o aprovizionare mai ampla de proteine pentru muschi mai mari, dar si pentru repararea acestora in cazul antrenamentelor. Rezultatele incep sa fie deja vizibile in cel mult 2 saptamani de administrare constanta.

Dieta de ingrasare Pachet Kilo Mass 5kg + Mega Vit Min + shaker oferta

Pachetul nostru include si shaker-ul, cel care va face administrarea suplimentelor mult mai usoara si placuta totodata. Acesta prezinta o deschidere larga pentru a putea consuma usor lichidele. Pudra proteica va fi mult mai bine dizolvata, intr-un timp mai scurt. De asemenea, inchiderea si deschiderea va fi simpla si sigura. Desigur, utilizarea unui astfel de articol este la libera alegere a fiecaruia.

Daca suplimentele pentru slabire inhiba pofta de mancare, cele pentru curele de ingrasare vor actiona in sens invers. Astfel, produsele noastre au continut de vitamine care sustin pofta de mancare, cresterea in greutate si totodata un stil de viata sanatos. Deci adaugarea kilogramelor nu va fi insotita si de probleme de sanatate, asa cum se intampla in cazul unei ingrasari necontrolate, rezultata pe urma unei alimentatii nesanatoase.

Daca ai ca obiectiv mentinerea unui nivel sanatos de kilograme sau adaugarea unui numar suficient pentru a te simti bine, atunci astfel de produse ar trebui sa devina aliatele tale. Te asteptam in magazinul nostru cu mai multe informatii utile.

Adauga un comentariu