Actualitate

Bogdan Abalași lansează un atac dur la adresa Guvernului liberal

Publicat: 12 aug. 2020
Bogdan Abalași lansează un atac dur la adresa Guvernului liberal
Bogdan Abalași lansează un atac dur la adresa Guvernului liberal

Candidatul Pro România la şefia Consiliului Judeţean Iaşi, Bogdan Abalași, realizează un atac dur la adresa Guvernului liberal. Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, fostul subprefect explica faptul că Guvernul PNL îi condamna la feliment pe toţi proprietarii de hoteluri şi restaurante

Bogdan Abalași lansează un atac dur la adresa Guvernului liberal

În postarea publicată pe o reţea de socializare, Bogdan Abalași explica faptul că Guvernul îi condamna la faliment pe toţi administratorii de hoteluri şi restaurante. În urma închiderii restaurantelor interioare, milioane de euro investite zac fără a produce alţi bani.

În altă ordine de idei, Bogdan Abalași explica că lipsa de viziune şi de interes a Guvernului se poate traduce într-un dezastru financiar:

Incompetența guvernului PNL-PMP, îi condamnă la faliment pe toți proprietarii de hoteluri și pe cei de restaurante. Investiții de milioane de euro zac închise din lună martie, nefiind găsite soluții reale pentru deblocarea acestora. În țările europene cu guverne responsabile, această problemă a putut fi rezolvată, deși aveau cazuri de infectare cu COVID- 19, mult mai multe decât în România. O mare parte a economiei noastre, a intrat în moarte clinică din lună martie, când sute de mii de oameni și-au pierdut locurile de muncă, fiind condamnați la foamete alături de familiile lor. Din nefericire, întoarcerea la normalitate este momentan compromisă, acest guvern fiind dezinteresat de problemele reale ale oamenilor.

Bogdan Abalași, prim-vicepreședinte PRO România Iaşi: „Școala este principalul pilon al unei societăți moderne”

Bogdan Abalași, prim-vicepresedintele PRO România Iaşi, a declarat luni, 10 august 2020, faptul că şcoala este principalul pilon al unei societăţi moderne. Însă, Guvernul actual a creat un haos ce pune în pericol o generaţie de elevi.

Candidatul la Consiliul Judeţean Iaşi a precizat că Executivul Orban este preocupat doar de alegeri, într-o perioadă extrem de dificilă din toate punctele de vedere.

„Școală este principalul pilon al unei societăți moderne. Haosul creat de actualii guvernanți, pune în pericol o generație de elevi prin lipsa de predictibilitate a programelor școlare și destabilizerea întregului corp didactic. Din păcate actualul guvern este interesat doar de alegeri, într-o perioadă extrem de dificilă din toate punctele de vedere pentru România. Goana după voturi indiferent de consecințe a actualilor guvernanți, a aruncat sistemul de educație în cea mai profundă criză de la Spiru Haret până în prezent.

Adauga un comentariu