Actualitate

Bogdan Abalași, prim-vicepreședinte PRO România Iaşi: „Școală este principalul pilon al unei societăți moderne” (P)

Publicat: 10 aug. 2020
Bogdan Abalași, prim-vicepreședinte PRO Romania Iaşi
Bogdan Abalași, prim-vicepreședinte PRO Romania Iaşi

Bogdan Abalași, prim-vicepresedintele PRO România Iaşi, a declarat luni, 10 august 2020, faptul că şcoala este principalul pilon al unei societăţi moderne. Însă, Guvernul actual a creat un haos ce pune în pericol o generaţie de elevi.

Candidatul la Consiliul Judeţean Iaşi a precizat că Executivul Orban este preocupat doar de alegeri, într-o perioadă extrem de dificilă din toate punctele de vedere.

„Școală este principalul pilon al unei societăți moderne. Haosul creat de actualii guvernanți, pune în pericol o generație de elevi prin lipsa de predictibilitate a programelor școlare și destabilizerea întregului corp didactic. Din păcate actualul guvern este interesat doar de alegeri, într-o perioadă extrem de dificilă din toate punctele de vedere pentru România. Goana după voturi indiferent de consecințe a actualilor guvernanți, a aruncat sistemul de educație în cea mai profundă criză de la Spiru Haret până în prezent.

Așa zisa „descentralizare a deciziei” este o metodă învechită de a arunca mâța în brațele altuia, este metoda de a fugi de responsabilitate din cauza neputinței și a lipsei de soluții concrete. Liberalii știu să latre și doar atât. Când e vorba de a găsi soluții, fug de răspundere ca dracul de tămâie. Guvernul Orban ne-a demonstrat pragul maxim de incompetență, dar rămâne în continuare în funcție pentru ca PSD îl susține. PSD refuză să depună Moțiune de Cenzură.

PS: În această dimineață liderul PSD a anunțat că amână depunerea textului moțiunii pentru săptămâna viitoare. 😂

Pe cât facem pariu că săptămâna viitoare va găsi un alt motiv de amânare?”, a transmis Bogdan Abalași, prim-vicepreședinte PRO România Iaşi și candidat la Consiliul Județean Iași.

Comentarii
  • Este bine că v ați dat seama acum , noi știeam de mici copii . Totuși noi colectivul unei școli credem că este măsura corect gândită !!!

Adauga un comentariu