Cancan ultimă oră

Bogdan de la Ploiești, mesaj cu greutate: ,,O să plătescă…”. La cine se referă manelistul

Publicat: 04 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Cu toții știm că Bogdan de la Ploiești, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele de la noi din țară, a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de celebra dansatoare Cristina Pucean. Cei doi au ales să încheie colaborările și să meargă pe drumuri separate. La câteva zile, artistul a postat un mesaj cu greutate. Fanii lui se întreabă despre cine este vorba, de fapt.

Bogdan de la Ploiești, mesaj cu greutate

Artistul este foarte activ pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente importante cu urmăritorii lui din mediul online. De data aceasta, Bogdan de la Ploiești a postat un mesaj pe InstaStory, în urmă cu câteva ore, prin intemediul căruia a transmis că persoana care i-a făcut rău va plăti „mai devreme sau mai târziu”.

Nu se știe dacă manelistul ar fi avut intenția să o „tragă de mânecă” pe fosta lui iubită, Cristina Pucean, pentru că s-au despărțit, însă un lucru este cert, mesajul face trimitere la cei care l-au supărat în trecut sau cei ce i-au vrut răul.

„Cine mi-a făcut rău o să plătească mai devreme sau mai târziu. Dumnezeu e sus. Noapte bună”, a scris Bogdan de la Ploiești pe InstaStory.

Postare Instagram Bogdan de la Ploiești
Postare Instagram Bogdan de la Ploiești

Cum s-a apărat Cristina Pucean, după ce s-a zvonit că ar fi apărut în ipostaze indecent

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că a apărut pe Telegram un videoclip cu o domnișoară în ipostaze indecente. Mulți credeau că în imagini ar fi Cristina Pucean. Dansatoarea a făcut lumină în acest caz și a demonstrat, cu ajutorul unor dovezi, că nu este vorba despre ea.

Cristina Pucean a postat un mesaj și a explicat că domnișoara din imagini are un tatuaj pe picior, desen pee care dansatoarea nu îl are.

 

Adauga un comentariu