Cancan ultimă oră

Bogdan Mocanu confirmă împăcarea cu Jador! Ce s-a întâmplat între cei doi

Publicat: 23 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Bogdan Mocanu confirmă împăcarea cu Jador Ce s-a întâmplat între cei doi
Bogdan Mocanu confirmă împăcarea cu Jador! Ce s-a întâmplat între cei doi

Bogdan Mocanu și Jador ar fi fost surprinși de anumite surse în Capitală, la o întâlnire față în față, după o lungă perioadă în care au rupt prietenia.

Zvonurile care circulă spun că s-ar fi produs chiar și împăcarea și că discuțiile de la masă au fost lungi și intense. Însă, adevărul și cum au stat lucrurile de fapt am aflat chiar de la Bogdan Mocanu.

Bogdan Mocanu, adevărul despre întâlnirea cu Jador

Bogdan Mocanu și Jador au fost surprinși în oraș, la o reconciliere față în față. Pentru a confirma zvonurile, WOWbiz l-a contactat pe cel dintâi pentru a afla care este adevărul și despre ce relație este vorba între cei doi în prezent.

„Într-adevăr, ni s-a propus printr-un intermediar o întâlnire și fiind curios ce are de spus, m-am dus, ne-am întâlnit, am stat la masă și am discutat ca doi oameni maturi, ceea ce nu credeam că o să se mai întâmple sau se poate întâmpla.

Mai multe detalii nu vă pot da, dar ne-am întâlnit și am vorbit de la bărbat la bărbat.”, a declarat Bogdan Mocanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

De ce s-au certat Jador și Bogdan Mocanu?

Se pare că motivul rupturii dintre ei ar fi fost câteva vorbe ne potrivite aruncate de Jador, unele chiar la adresa mamei lui Bogdan Mocanu. Acesta nu a putut trece peste cele auzite și așa o bună perioadă de timp nu și-au mai vorbit.

„El de fiecare dată când avea concerte prin zona aceea a Moldovei… odată a sunat-o pe mama să îi spună că venim, că avem concert pe la Iași. La patru dimineața. S-a trezit mama, i-a împletit aluat și i-a făcut pâine caldă să mănânce el și toată formația la patru dimineața. După ce face o femeie chestia asta, nu ai cum să intri pe live și să vorbești urât de ea, nici în glumă. Sunt câteva luni de când nu vorbim.

Nu am calculat exact… Nu ne-am împăcat, nu am mai vorbit de atunci. Am văzut un video pe TikTok cu el, în care spune ca știe că ne vom împăca, că îmi va trece. Nu a încercat să facă niciun pas. Oamenii se schimbă, așa cum a spus și el, ce anturaje am ajuns să am, probabil se referea la Zanni, pentru că urmează să am o colaborare cu el și din câte știu, ei sunt într-un oarecare conflict. Dar, da, oamenii se schimbă, se numește evoluție”, a declarat Bogdan Mocanu, pentru Spynews.ro, în urmă cu ceva timp.

Comentarii
Adauga un comentariu