International

Bordelul din Viena oferă clienților 30 de minute de plăceri sexuale dacă se vaccinează împotriva COVID-19

Publicat: 10 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bordelul din Viena oferă clienților 30 de minute de plăceri sexuale dacă se vaccinează împotriva COVID-19
Bordelul speră să crească ratele de vaccinare, precum și numărul de clienți care au scăzut din cauza pandemiei

Nivelurile de vaccinare din Austria sunt printre cele mai slabe din Europa de Vest. Aproximativ 64% din populația Austriei este pe deplin vaccinată, iar celor care nu au vaccinul li se interzice acum să viziteze cafenelele, restaurantele și coaforele. O idee inedită a apărut la un bordel din Viena unde proprietarii au decis să le ofere, persoanelor care se vaccinează, 30 de minute de plăceri sexuale.

Fun Palast speră să crească ratele de vaccinare, precum și numărul de clienți care au scăzut din cauza pandemiei, potrivit Mail Online.

Un bordel din Viena le oferă gratuit 30 de minute de plăceri sexuale celor care se vaccinează

În schimbul unui vaccin, vizitatorii primesc o sesiune gratuită de 30 de minute într-un „club de saună” cu „doamnă la alegere”, potrivit skynews. Nivelurile de vaccinare din Austria sunt printre cele mai slabe din Europa de Vest, ceea ce a determinat guvernul să introducă restricții mai stricte. Aproximativ 64% din populația Austriei este pe deplin vaccinată împotriva COVID-19, iar celor care nu au un vaccin li se interzice acum să viziteze cafenelele, restaurantele.

„Din cauza pandemiei, am înregistrat o scădere de 50% [a clienților], cu această inițiativă sperăm ca numărul clienților să crească din nou”, a spus Mail Online, citat de Fun Palast.

Un bărbat pe nume Gerhard, care a vizitat bordel, a spus:

„M-aș fi vaccinat oricum, dar regula certificatului verde a accelerat puțin lucrurile. Și din moment ce un cunoscut de-al meu a organizat această acțiune, m-am gândit „Hai să mergem. Cred că acest lucru este perfect în regulă, deoarece putem obține o rată de imunizare mai bună în acest fel și asta este necesar pentru a pune capăt pandemiei la un moment dat.”

Una dintre femeile care lucrează la Fun Palast, a spus:

„Ei bine, cred că este o idee foarte bună să avem o stradă de vaccinare în Fun Palast, pentru că numele de palatul distracției sugerează o distracție, siguranță”

Austria a introdus certificatul verde după o explozie de cazuri de COVID-19

Certificatul verde, care necesită dovada vaccinării complete sau a recuperării de coronavirus va fi de asemenea, în vigoare pentru vizitele la hoteluri și cinematografe sau evenimente pentru mai mult de 25 de persoane.

Va exista o perioadă de tranziție de patru săptămâni în care o primă vaccinare plus un test PCR vor permite admiterea în locurile în care cei nevaccinați vor fi interziși. Noile reguli, anunțate vineri, au venit pe măsură ce noile infecții zilnice au atins cel mai mare nivel din aproape un an.

Țara a raportat 9.943 de cazuri într-o perioadă de 24 de ore sâmbătă, depășind cea mai gravă zi anterioară din 13 noiembrie 2020, când au fost înregistrate 9.586.

Bordelul încurajează bărbații și femeile să viziteze pentru vaccinări luna aceasta.

 

 

Adauga un comentariu