Local

Control judiciar pentru mai multe persoane implicate în descinderea de astăzi de la Primăria Municipiului Iași. Edilul Mihai Chirica și mulți alții, conduși la audieri – EXCLUSIV, UPDATE, VIDEO, GALERIE FOTO

Publicat: 14 dec. 2022
_____ Vizualizări 76 Comentarii
Control judiciar pentru mai multe persoane implicate în descinderea de astăzi de la Primăria Municipiului Iași. Edilul Mihai Chirica și mulți alții conduși la audieri - EXCLUSIV UPDATE VIDEO GALERIE FOTO
Brigada de Combatere a Crimei Organizate a descins la Primăria Municipiului Iaşi și a înconjurat clădirea!

Se pare că nu există zi în care descinderile să lipsească de la Primăria Municipiului Iași! În urmă cu puţin timp, peste 50 de angajaţi de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate au înconjurat clădirea Primăriei Municipiului Iaşi (BCCO).

UPDATE 23.00: Cristina Chirica, soția primarului, a revenit la sediul DIICOT. A parcat mașina la 50 de metri de sediul instituției. Așteaptă decizia procurorilor.

UPDATE 22.50: De la audieri a ieșit și Elena Herțanu, angajată la Direcția de Urbanism în cadrul Primăriei Iași. A rămas cu calitatea de suspect în dosar, nu a fost plasată sub control judiciar.

UPDATE 22.40: Andreea Raluca Mocanu, fostă arhitect șef din Primăria Iași, a ieșit de la audieri.

UPDATE 22.11: Doina Florescu, consiliera primarului, a ieșit de la audieri. Nu a răspuns la întrebările jurnaliștilor.

UPDATE 21.00: Denisa Ionașcu, secretarul Consiliului Local, are calitatea de suspect pentru abuz în serviciu în dosarul DIICOT.

UPDATE 19.52: A ieșit de la audieri Denisa Ionașcu, secretarul Consilului Local.

„Am dat declarații și am răspuns la toate întrebările anchetatorilor. Nu îmi este teamă de nimic. Fiecare știe ce a făcut. Eu am avut de dat declarații doar cu privire la câteva înscrisuri din dosar, care erau semnate de mine, înțeleg că sunt și alte probe la dosar, fiecare știe ce a semnat. Eu sunt la dispoziția anchetatorilor oricând”, a declarat Denisa Ionașcu, după ce a ieșit de la audieri.

UPDATE 19.47: Soția primarului Mihai Chirica a trecut pe lângă sediul DIICOT, dar a plecat mai departe.

UPDATE 19.20: Omul de afaceri implicat în dosar a ieșit din sediul DIICOT și a plecat, fiind preluat de șoferul unei mașini de teren.

UPDATE 19.11: Au fost aduse și Doina Florescu, consiliera primarului Mihai Chirica, și Cristina Oțeleanu, directorul Direcției Juridice.

Doina Florescu și Cristina Oțeleanu au fost aduse la sediu pe intrarea principală, iar împreună cu ele a venit Elena Herțanu, angajată la Direcția de Urbanism în cadrul Primăriei Iași.

UPDATE 19.05: Mihai Chirica și Gabriel Vasile Harabagiu au ajuns la sediul DIICOT. Aceștia au fost duși în incinta sediului prin curtea din spate.

UPDATE 7: Daniel Atasiei, avocatul primarului Chirica a venit la sediul DIICOT. Se așteaptă ca edilul ieșean sa fie adus la anchetă.

„Deocamdată e oaspete la Poliţie. În momentul în care ne cheamă, ne cheamă. Eu ca avocat am dreptul să particip la actele de urmărire penală care se efectuează acum şi o să merg să văd ce se întâmplă în momentul de faţă.

Legea spune că în baza unui mandat de aducere poţi fi ţinut la dispoziţia organelor judiciare maxim 8 ore. Dacă audierea începe înaintea celor 8 ore, se poate prelungi cât e necesar. De asemenea, se pleacă acasă dacă nu este o altă măsură care să împiedice plecarea.

Nu am alte date decât cele pe care vi le-am comunicat anterior. Am stat până la ora asta la birou şi am aşteptat să ne cheme la Parchet.

Cu siguranţă, ca oaspete al Poliţiei (n.r. Mihai Chirica) aşteaptă să fie chemat aici pentru a fi audiat. Momentul în care se va întâmpla acest lucru, nu ştiu, sigur depinde de ce se întâmplă în interior în acest moment, cât durează audierile deja în curs. Probabil unii dau declaraţii, alţii nu dau şi înţeleg că sunt multe persoane chemate, probabil că domnul primar va fi chemat pe la sfârşit”, a declarat avocatul.

UPDATE 6: Daniel Vișan a ieșit de la audieri, dar nu a oferit detalii. A specificat doar că a fost întrebat în legătură cu proiectele în care a fost implicat

UPDATE 5: Denisa Ionașcu, secretarul consiliului local, a venit la sediul DIICOT.

Denisa Ionașcu
Denisa Ionașcu

UPDATE 4: Daniel Atasiei, avocatul primarului Mihai Chirica, a transmis faptul că edilul Iașului are în aceste momente calitatea de suspect.

„În momentul de față s-au desfăşurat nişte percheziţii într-un dosar mai vechi, care nu-l privea pe domnia sa. A fost pus în executare un mandat de percheziţie la sediul biroului de primar. Există un mandat de aducere pentru Mihai Chirica, înţeleg că în calitate de suspect. Urmează să vedem care sunt acuzaţiile în momentul în care va începe audierea. Deocamdată, aşteptăm să se finalizeze celelalte activităţi din dosar, pentru a vedea momentul în care va da primarul declaraţii şi va afla care sunt faptele care i se impută.

Momentan nu are niciun fel de grijă şi ştie că nu a făcut nimic ilegal şi sunt convins că se vor lămuri lucrurile. În momentul de faţă nu ştim care este acuzaţia, prin urmare nu vă pot spune dacă există sau nu probe. Nu am acces la acuzaţii. Suntem în postura să aşteptăm să vedem ce acuzaţii se formulează concret la adresa sa. Primarul are calitatea de suspect. El se află la sediul Poliţiei, în baza unui mandat de aducere. Aşteptăm să se termine la Parchet şi să ne vină şi nouă rândul. Percheziţiile au fost făcute în întreaga Primărie. Mai mult de ce este în comunicatul DIICOT nu am ce să vă spun. Dosarul e menţionat în comunicat.

Sunt mai multe aspecte de anchetă penală care nu sunt făcute publice. Am obligaţia să păstrez confidenţial anumite lucruri. Domnul primar este liniştit, este a patra vizită pe care o primeşte. Este un element care-i perturba activitatea, dar mereu a fost dispus să ofere organelor de Justiţie toate informaţiile. În toate dosarele nu şi-a păstrat dreptul la tăcere, a oferit informaţii. Nu va fi nicio problemă să lămurească totul. În România toate lucrurile sunt posibile, dar nu cred că va fi reţinut pentru o perioadă de 24 de ore. Nu vreau să fac pariuri, să spun pronosticuri, dar nu cred că la acest moment, pe un dosar care e în lucru de ceva vreme, să vrea cineva să ia o măsură preventivă. Sunt convins că vom lămuri toate aspectele. Din câte ştiu eu este prima dată când este chemat să lămurească aspecte în acest dosar”, a transmis Daniel Atasiei, avocatul primarului Mihai Chirica.

UPDATE 3: Descinderile de astăzi, 14 decembrie 2022, ale procurorilor DIICOT au vizat şi afacerea Veranda.

Important de precizat este faptul că mai multe persoane au fost conduse la audieri, printre care primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica, Cristina Oțeleanu, director Direcția Juridică, Doina Florescu, fostă șefa de la Juridic, Mihaela Pintilie, din cadrul aceluiași departament, fostul viceprimar Gabriel Harabagiu, un om de afaceri ieșean, Alexandru Mustiață, arhitect șef, Mircea Nedelcu, angajat GIS Cadastru în Primăria Iași.

De asemenea, la sediul DIICOT a ajuns arhitectul Daniel Vișan, care a avut mai multe contracte cu dezvoltatorii imobiliari.

Edilul Iaşului a precizat că nu are nicio teamă în ceea ce priveşte ancheta sa.

Anchetatorii caută documente privind proiectele mai multor dezvoltatori din Iaşi edificate în ultimii ani.

Vă aducem aminte că procurorii au descins în 24 de locații, într-un dosar cu mai multe capete de acuzare.

„Astăzi, 14.12.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași împreună cu polițiști din cadrul B.C.C.O. Iaşi – S.C.F.T.S.B. pun în aplicare 24 mandate de percheziție domiciliară, fiind vizate domiciliile şi imobilele deținute sau folosite de mai multe persoane fizice precum şi sediile și sediile unor autorități publice locale, într-o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu în vederea obținerii unui folos necuvenit, uzurparea funcției, delapidare, spălarea banilor, folosirea cu rea-credință a bunurilor sau creditului societății într-un scop contrar intereselor acesteia, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

Activitățile sunt efectuate în continuarea cercetărilor în cauza privind constituirea unui grup infracțional organizat cu privire la care a fost emis comunicatul nr. 2 din data de 28.07.2020 și vizează procedura de autorizare a executării lucrărilor de construcții de către dezvoltatori imobiliari care s-au folosit de conexiunile cu funcționari din administrația publică locală cu atribuții în domeniul emiterii și urmăririi respectării documentațiilor de urbanism.

La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași vor fi conduse, în vederea audierii 30 de persoane, despre care există bănuiala rezonabilă că sunt implicate în activitatea infracțională.

Acțiunea beneficiază de sprijinul B.C.C.O. Iași, B.C.C.O. Suceava, S.C.C.O. Vaslui și S.C.C.O. Botoșani, luptătorilor din cadrul SAS Iași, precum și al jandarmilor din cadrul Brigăzii Mobile de Jandarmi Bacău și I.J.J. Iași”, se arată în comunicat.

UPDATE 2: Pe surse, angajaţi din PMI au transmis faptul că nu înţeleg de ce DIICOT mai cere documente în momentul de faţă, deoarece acestea se aflau în posesia lor de mai bine de un an.

Angajaţii Primăriei afirmă că toate documentele necesare au fost trimise de către oameni din interior și totul este făcut doar pentru expunere mediatică.

„Documentele pe care au venit cei de la DIICOT să le ridice, le aveau deja de la angajaţi trimise cu un an în urmă”, spun surse din cadrul PMI.

UPDATE: Potrivit unor surse, ar fi vorba despre un schimb de terenuri cu un dezvoltator imobiliar local.

Știre inițială

Toate birourile și etajele Palatului Roznovanu au fost sigilate.

Momentan nu se cunoaște care este motivul descinderilor BCCO.

Comentarii
  • Stati pe faza ca urmeaza Marius Bodea , Marius tii minte cand ai luat spaga de 70.000 lei (15.000 euro) de la licitatia cu taiatul ierbii mecanizate la Aeroportul Iasi. Ce ti ai luat atunci cu bani aia sa fi fost VW Phaeton ala Negru ? Prietenul tau S.V. te toarna daca il strange cineva de o u a . Ar merge de o plangere la DNA sau DIICOT.

  • Vedeti cum se schimba numele strazilor in oras, apar noi proprietari pe parcelele nefolosite si construiesc imobile ! Se falsifica acodrdurile vecinilor, si serviciul urbanism autorizeaza sub influente financiare !

  • Restaurantul Veranda este foarte bun pentru zona si pentru oras. Nu stiu daca s-a facut vreo ilegalitate dar trebuie sa sustinem si mediu de afaceri din oras daca vrem sa traim mai bine.

  • La ce coruptie e in primaria Iasi, condusa de Chirica (PSD/PNL), ar trebui ca DNA si DIICOT sa-si faca birouri permanente acolo, ca sa economiseasca banii cu transportul! 😛
    Si la CJ Iasi la fel, „Costel „Tabla” Alexe si politrucii din jurul lui sunt la fel de „cinstiti”!

  • In sfarsit poate ii baga la puscarie pe Chirica, Harabagiu si ceilalti. Astept de 2 ani autorizatie pentru o casuta in Iasi, iar altii isi fac blocuri in jumatate de an. Rusine infractorilor!!

  • de porcu de horodniceanu care-l ancheteaza pe nazistu pletos nu zice nimeni nimik?
    kirik si haralabagiu au primit apartamente gratis de la nazistu pletos

  • Hai DNA cu un cadou pentru toti astia!! Vreo 30 de zile de sarbatori le-ar prinde bine, zic eu! Macar de data asta, nu? Sa va iasa bilantul cu artificii!!

  • Mihăiță ,ia zi tu la cine trimiteai fotbaliștii sa-si cumpere apartamente in Sadoveanu la preturi de nimic.Se strânge lațul sa te îmbraci bine că poate ramai pe acolo.

  • Super ca DNA si DIICOT sa ceara si documentele cu matrapazlacurile Conest. De ex, documentele pt numarul cadastral Ciurchi 109A, inventat instant de OPCI pentru Conest, ca sa poata ridica un bloc. Actul de proprietate al Conest era pe Ciurchi 105, dar asta nu a contat. Primaria a avizat un schimb de terenuri cu Conest, in urma caruia Conest s-a imbogatit fara just temei, cu un teren in Nicolina, mult mai valoros decat cel din Ciurchi.

  • Zlavog a facut combinatiile vedeti ce casa are si mai construieste , cumpara terenurile prin interpusi cu Paula Fanaru este amanta lui si face ce spune el

  • Cu banii de pe mita de ….. Euro BODEA si- a plătit curve- le.CU restul sutelor de mii de euro furati de la Aeroport si- a facut campanie electorala si afaceri ascunse!!!! Trebuie turnata licheau cu toate golaniile de la Aeroport si nu numai.

  • Hai ca usor usor se strange latul, daca nu cumva chiar lantul ! Nu e intamplator ca tot intra peste ei ba DNA, ba DIICOT ! Acolo sunt fapte grave nene, nu gluma! Sa se aplice legea! Numai ca dupa ce ajung in instanta lucrurile se cam taraganeaza si asta nu e bine deloc pentru societate, pentru lege.

  • Numai 15.00euro a primit mita Bodea la Aeroport? Esti in urma cu toate golaniile lui. Denunta- l urgent Sergiule ca locul lui Bodea este la puscarie si nu la Senat dau Primărie la furat si tăiat frunza la câini cu Fenechiu.

  • Ba sa fiu al draku’ de Petrica Muila nimic ? el cel mai ce dintre cei mai onesti city-manajer vesnic deputat si intelep dintre paminteni, cinstitul cinstitilor nimic ?Asta care nu face nimic pt oras doar ca ia salariul necuvenit ….haos in circulatie , haos in constructii, aos peste tot , dar el isi da cu parerea despre alte probleme decit cele legate de oras de unde este platit.Mai sluga lui Basescu , fa si tu ceva pt orasul asta care te-a adoptat taran venetic si pupincurist ce esti.Cu cit ai platit pe cei de la ziar sa blocheze toate postarile tale ? pe vremuri nu era zi sa nu te arda cu apelativul de ,,Petrica Muila” acum esti Alba ca Zapada netrebnicule !

  • Chirica de ce nu pui semafor la gh t popa cu dn24? Cat ti a dat Dascalu ca sa isi monteze SEMAFOR PRIVAT la family market? Ba mai mult ai dat acceptul si la trecere de pietoni ce duce nicaeri !!!
    LA MULTI ANI !!!

  • Alaltaieri DNA,azi DIICOT,poimâine cine mai calca Primăria?Parchetul European?
    Finalitatea este așteptată!Vinovații și pedepsele lor!Cam peste Cati ani oare?

  • Faptele s-au prescris,azi Vasile Cîtea este un deputat onest și plin de sfaturi bune pentru alegători;Traian Pricop este un prosper om de afaceri la Constanța;Marius Gavriluta este patronul din umbră al firmei de pază Genius ;Cristi Bălan este proprietarul spațiului de pe Ștefan cel mare (unde a avut sediul fgm); Sofa, este muritor de foame!!!Amironesei este profesor de sport și antrenorul echipei de fotbal. feminin a clubului poli Iași; Ți se pare că sunt cumva marcați de faptul că și-au bătut joc de atitia oameni, neplătind nici salariul și nici contribuțiile la bugetul de stat!!! Întrebare este simplă, instituțiile statului ce au făcut la vremea respectivă și aici mă refer la ITM, IPJ Iași, ANAF!!!

  • Faptele s-au prescris,azi Vasile Cîtea este un deputat onest și plin de sfaturi bune pentru alegători;Traian Pricop este un prosper om de afaceri la Constanța;Marius Gavriluta este patronul din umbră al firmei de pază Genius ;Cristi Bălan este proprietarul spațiului de pe Ștefan cel mare (unde a avut sediul fgm); Sofa, este muritor de foame!!!Amironesei este profesor de sport și antrenorul echipei de fotbal. feminin a clubului poli Iași; Ți se pare că sunt cumva marcați de faptul că și-au bătut joc de atitia oameni, neplătind nici salariul și nici contribuțiile la bugetul de stat!!! Întrebare este simplă, instituțiile statului ce au făcut la vremea respectivă și aici mă refer la ITM, IPJ Iași, ANAF!!!

  • Pt Anonimul care suferă de halucinogene și are ceva cu Petrică… Să îl pupi in fund !!! Tu și tot neamul tău!!! Grăbește-te că are treabă de sărbători și să nu îl ții încurcat !!!

  • Denisa Ionașcu, fosta amanta a lu’ Nenea Niky. Impreuna cu Adina Samson, celebra amanta cunoscuta in toata Romania, devenita (mai nou!) astroloaga, a beneficiat de salariu marit la 4000 ron, a primit masina de 18 mii euro cadou, i s-au platit credite bancare si datorii restante de 10 mii euro si a primit bijuterii de 3000 euro + bani in cont in Gibraltar. Se plimba libera in continuare.
    Nazistu pletos are „afaceri” cu carne vie si droguri, toata lumea stie asta. A patit sau v-a pati ceva? Ma cam foarte indoiesc! ASTA ESTE ROMANIA, NE MERITAM SOARTA!

  • Pentru Nskia , Horodniceanu va fi șeful procurorilor in CSM. A luptat mult pentru acest post. A acoperit procurori corupți și abuzatori. Dl procuror, știți ce na refer, cazul foarte grav pentru care riscați funcția sau pentru asta ați fost promovat? Colaboratori vor spune tot.

  • Am auzit ca primarul Chirica primește minim 2 apartamente de la fiecare dezvoltator. Ala care a cumpărat terenul sau care a intermediat vânzarea de pe Indeoentei către copilul primarului, nu pățește nik?

  • BZI DE CE NU SCRII NIMIC DE CORPUL DE CONTROL AL MINISTRULUI SANATATII CARE E VENIT LA SOCOLA? SUNTETI PLATITI DE DNA CRISTINA SA NU SPUNETI NIMIC SAU DE VAGINA CARE DE FAPT E SEFA ACOLO SI CARE MAI NOU VIZEAZĂ LA ALTE COMBINATII INTERNATIONALE…

  • De cand are probleme Harabagiu, nici cumatrul lui, „marele dezvoltator” Patrascu nu mai misca nimic la Cataleya, in Bucium. Bine, nici etajul ridicat in plus nu i l-a daramat nimeni, ca are grija cumatrul Harabagiu.

  • Va rog sa descindeti la Termo Service CET – au angajat fara concurs foarte multi ultimul fostul director de la ECOPIATA- director Comercial inca vreo 4 pensionari salvatineee Ajutorrrrr, o sa murim de frig in case din cauza lor INCOMPETENTI. Am 2 copilasi mici nu mai am cum sa instalez centrala. Multumim DICOT DNA

  • Va rog sa descindeti la Termo Service CET – au angajat fara concurs foarte multi ultimul fostul director de la ECOPIATA- director Comercial inca vreo 4 pensionari salvatineee Ajutorrrrr, o sa murim de frig in case din cauza lor INCOMPETENTI. Am 2 copilasi mici nu mai am cum sa instalez centrala. Multumim DICOT DNA

  • DNA sta de shase sa fure Nichita si Alexe, etc.
    DIICOT face treaba buna in Iasi.
    NU confundatii profesionistii DIICOT Iasi cu escrocii DNA Iasi.
    DNA tine partea HOTILOR precum Joianis Trdadatorul Criminal Jefuitor, Austriei.
    DIICOT a vazut ca Lulutza de la Parchetul European sta si ea de shase sa fure Ur Sula
    si alte parashute, si face ce trebuie sa faca pe plan local, pentru ca alta shansa ca Romania sa scape de TALHARI nu exista.

  • Si acest ,,ziar” a ascuns ani de zile adevarul despre hotiile din satul Iasi.
    Trebuie facute cercetari la BZI pentru Tainuira infractorilor.

    DNA sta de shase sa fure Nichita si Alexe, etc.
    DIICOT face treaba buna in Iasi.
    NU confundatii profesionistii DIICOT Iasi cu escrocii DNA Iasi.
    DNA tine partea HOTILOR precum Joianis Trdadatorul Criminal Jefuitor, Austriei.
    DIICOT a vazut ca Lulutza de la Parchetul European sta si ea de shase sa fure Ur Sula
    si alte parashute, si face ce trebuie sa faca pe plan local, pentru ca alta shansa ca Romania sa scape de TALHARI nu exista.

  • Era bagat si porcul de asimionesei. Patronul acestei fituici. De cand nu ii mai da spatiu la policlinica, au inceput si gunoaiele de la bzi sa scrie despre primar. Pana acum ii sugeau mielu. Acum, ca nu mai primesc nimic, s au apucat sa dea in el. Sa va dau la mui3 bzisti imputiti si nespalatui! Faceti barner si cu apa vital. Ca sa va spalati si voi la lighean zabalosilor!

  • PNL adevarat partid de infractori.Fenechiu,Adomnitei,Prisecaru.Acum urmeaza Chirica,Danga,Juravle,Vatra de la aeroport. Rezultatele politicii lui Ludovic Orban,Gorghiu Alina.Klaus Iohannis ce zice? Facea poze cu ei mai an.Rares Bogdan ce mai spui? Generalul premier,lider PNL ce masuri ia in aceasta cloaca infractionala din Podu Ros?

  • Harababugiu e cacat tot la cur ,fetita care pana ieri se dădea mare sub umbrela lu domn general va fi primul care va merge pe recunoaștere

  • Bheeeey, regățenilor, care sunteți voi capitala c(h)ulturală (în visele voastre, căci NICIODATĂ nu veți fi la nivelul academic al Clujului sau Bucureștiului), merge ceva în târgul ăsta ?! Scapă careva nearestat, nebăgat la țuhaus ? Ori vreunul care să nu sfârșească prin a ajunge de râsul curcilor și bibilicilor ? Șirul începe cu un veritabil buhai de pe imașul Coțuștii. Urmează Gheorghiță di la Dohohoi (scârța- scârța, coța-coța). Apoi Maricelu, care trăgea la beție cu pușca prin parcare la fostul Tehnoton, și răcnea ce tare e el. Apoi Tablă-Alexe. Bre, mai aveți cretini ? Distrușilor !

  • La Spitalul de Copii când ajungeți? Aici este dezmăț pe banul public.Toti angajații de la achizitii au fost dați afară de bioinginera Belu Alina și au fost aduși doi începători care habar nu au de legislația achizițiilor.Toate achizițiile de aici sunt directe și direcționate către firmele de casa ale PNL la comanda mai marilor de la CJ Iasi.In ultimul an nu s-a mai făcut nici o procedura( licitație deschisa) .Totul este făcut pe lângă lege Veniți cât mai repede și la noi ca să opriți jaful ordinar orchestrat de niște nulități.

  • La Spitalul de Copii când ajungeți? Aici este dezmăț pe banul public.Toti angajații de la achizitii au fost dați afară de bioinginera Belu Alina și au fost aduși doi începători care habar nu au de achiziții.

  • Alooooo Natiune!!! Ati uitat de regina urbanismului SUSAN Petronela mutata la UAT Rediu. Si aici face bani. A plecat de la PMI si blocul de pe Sararie la Rediu lui Cip Grosu!!!

  • La Socola când vine DNA DIICOT și toată procuratura…e jale oameni buni…Gina o da afara acusi și pe Dobre…tocmai a venit corpul de control al ministrului sănătății…e jale cu furtul din mâncarea bolnavilor ci achizițiile trucate cu sistemul informatic luat pe ochi frumoși cu asistentele șefe promovate cu nota 5…vai de noi …bani de salarii au zis ca nu au pt ianuarie și nici tichete de vacanta nu pupam…teroare face Gina prin toate serviciile…ea este șefa peste toți doctorii si asistentele, șantajează …amenință abuzează…se va desființa acest spital dacă se continua asa…păcat de bolnavi ca ei săracii nu au nici o vina.

  • Vad ca aveti ordin de la escrocii DNA sa nu puneti nimic rau despre ei, fiindca nu se pot concentra sa stea de shase sa fure esxcocii mari.
    Daca scrii ceva despre procurorii DNA, acesti complici la japul public , postarea este cezurata sigur.

    Asta inseamna Tainuirea faptuitorului impreuna cu DNA.

    Bravoo DIICOT.
    Singurii PROFESIONISTI din satul Iasi.

  • BODEA de ce nu- si declara averea? De ce declaratiile lui de avere sunt false. Parca avem un Cod penal care sanctioneaza falsul in documente si uzul de fals. Sau pentru HOTUL Bodea nu exista lege penala ?

  • Primaria Iasi trebuie sa-si schimbe denumirea în „asociatie familiara”.
    Piețele din Iași sunt administrate de golani care pretinde tot felul de foloase necuvenite de la tarabagii. Pa cuvânt sa fiți iubiți. Vezi cazul maiorului Ilie Anton ce a fost prins cu mâța în sac…babele știu multe.

  • Mai ai bere la pet ? Iti trimitem doua sticle ? Sunt tare curios cum ti ai facut email pe yandex.ru cand nu stii sa vb corect limba romana. Au venit baietii de la DNA cand ne spuneati voi ca de fapt sunt niste ingineri nu ca fac fotografii la jaful cu tevile din Socola. Tocmai a venit corpul de control si oamenii au ochii ca la 777 cand citesc dosarele facute de tine. Cu dreapta fac cruce si cu stanga dau paginile. De Lola si gasca le
    Uram multa multa sanatate. Nu uita prepelita sta pe oua, dar daca se imbata cica suna aleatoriu injura, ameninta etc asa cum ai fost invatat in cei 7 ani … dar termina cu centru baietii si se apuca si de periferie.

    Cu multa dragoste, auditorul tau

  • Cum poate una ca Paula Fânaru sa fie in aceasta functie,sefa GIS cadastru,in conditiile care a executat toate coordonatele a semnat ,o persoana cu probleme paihice,angajatii sunt dati afara cand ajunge ea la birou ptr a isi schimba chilotii aia uriasi sub forma de balon zburator,o persoana care in timpul serviciului il trimite pe Marian care ii tine umbrela sau pe soferul Sorin care in irma comenzilor ii trimite sa cumpere mincare cu oferte de la Lidle sau Kaufland ptr ca singura ei satisfactie in viata este mincarea si frustrarile ei pe care si le revarsa cetatenilor…! Demisia grasa de Fânaru,esti diavolul ,esti in slujba cetatenilor nu in ale babei de mama ta!

  • Da Av Bran nu e prezent la vreo vedeta din primarie, gen Harabagiu….il prosteste pe Panaitescu de la Ramada ca îi ofera consultanta pro bono ca sa aibe locul de parcare asigurat in fata hotelului

  • Vine Irimia Radu, vesnicul transpirat cu bmw periculos parcat ostentativ in fata la Tribunal. Sava de la rutiera intoarce capul cand îl vede

  • La pușcărie cu hoții!!!! Nu degeaba intră peste ei ba DICOTU, ba DNA-ul!!! Păi uitați-vă un pic, un oraș sufocat de un trafic rutier enorm, tot felul de hogâldăi și combinatori de peste tot, Vaslui, Botoșani, Bacău, Suceava, Neamț, Galați, etc etc, cu mașini din județele respective, foot buha pe aici, supeaaglomerează orașul aici și locurile de parcare, de poluare hai sa nu mai vorbim, pt ca aici se construiește în prostie pe șpăgi, la ITP trece orice rablă pe șpagă, acte de domiciliu false că locuiesc prin zonele centrale să-și ducă plozii pe la școlile din zona centrală, da ei stau prin tot felul de cotețe prin marginea Iași-ului.

  • Se clatină cuibul de șobolani. PSD și PNL e plin de hoți. Acum trebuie văzut când încep și cu Aragazel Pompa… Toți ăștia trebuiau demult să fie după gratii…dar justiția doarme Cristin zamosteanu nu e altceva decât unul din mulții miliardari de carton făcuți de Popa,Chirica Alexe și tot neamul lor.

  • Urmeaza aivanoaiei de la termos service , dorus de la apa vital , popa , ostaficiuc si catea de la psd ,etcetc .Fara penali in functii publice !

  • Pt George B ….pupincuristul si spalatorul de buci al lui Muila Petrica de la Glodeni …va las voua placerea pe care o aveti cu defectul fizic si mintal de muila , un parazit social si politic.La multi ani in dr.Vicol , muila !!

  • Chirica să-și aducă aminte că acum vreo 7 ani din ordinul lui a demolat unei bătrâne pe C.A ROSETTI o anexa motiv pt care ni are autorizație de construcție, în favoarea unui prieten de-al lui că să poată întra în posesia terenului, Chirica Dumnezeu întârzie dar nu uită….

Adauga un comentariu