Cancan ultimă oră

Brigitta Gheorghe, despre Oxi, după finala Chefi la Cuțite: „O să vă dați seama despre caracterul pe care îl are”

Publicat: 05 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Brigitta Gheorghe despre Oxi după finala Chefi la Cuțite O să vă dați seama despre caracterul pe care îl are
Brigitta Gheorghe, despre Oxi, după finala Chefi la Cuțite

Brigitta Gheorghe a fost una din concurentele de la emisiunea Chefi la cuțite. Reality show-ul culinar s-a terminat săptămâna trecută, când a avut loc marea finală. Raluca Todea, Florica Boboi și Adrian Stroe au fost în finală și și-au ales colegi alături de care să gătească. Brigitta a fost eliminată din competiție și a fost aleasă în echipa lui Adrian, deși ea spera că facă parte din echipa Ralucăi Todea.

Brigitta Gheorghe a fost concurentă la Chefi la cuțite, sezonul 10. Aceasta a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, iar după ce a fost eliminată a fost salvată de Florin Dumitrescu. În finala emisiunii, Brigitta se aștepta să fie aleasă de Raluca Todea, să o ajute să preparare cele mai bune farfurii. Spre surprinderea ei, finalista nu a făcut acest lucru, iar ea a fost aleasă de Adrian Stro

Brigitta Gheorghe, dezvăluiri neașteptate după finala Chefi la cuțite

Brigitta Gheorghe a transmis un mesaj în cadrul unui interviu. Astfel,  artista a vorbit despre finala Chefi la cuțite, dezvăluind că Raluca i-a transmis un mesaj emoționant în timpul finalei. Fosta concurentă a transmis că a fost foarte fericită atunci când a aflat că Raluca Todea a fost una din finaliste.

„M-am bucurat să aflu că Raluca este una dintre finaliste pentru că mie mi-a plăcut de ea ca și persoană. În momentul În care s-au terminat probele, a venit Raluca la mine. A zis că a făcut o prostie că nu m-a ales pe mine”, a spus Brigitta Gheorghe intr-un interviu pentru Chefi la cutite.

Brigitta Gheorghe: „O să vină un moment în care o să vă dați seama despre caracterul pe care îl are Oxi”

Raluca Todea a ales echipa roz ca să o ajute în marea finală, dar ulterior a recunoscut că a făcut o mare greșeală. Concurenta lui Florin Dumitrescu a mărturisit că Oxi a vrut să o saboteze. Brigitta Gheorghe susține că Raluca a mers la ea după finalul probelor și i-a spus că și-a dat seama că a făcut o mare greșeală.

„Ea a simtit ceva pentru mine și eu am simtit ceva pentru ea. Ca suntem așa material de prietene. O urmăresc cu tot dragul, chiar dacă s-a și luat de mine în emisiune. Cumva m-a uns pe suflet că a venit din partea ei un „îmi pare rău” că nu te-am ales pe tine.(…)

I-am spus că o să vină un moment în care o să vă dați seama despre caracterul pe care îl are Oxi. Sunt mecanismele ei de apărare. Dar nu știu dacă pe tine o să te ajute pe parcurs. Din păcate, ea a aflat într-un moment prost că ea nu este un coechipier. Atunci când ea avea nevoie de toată susținerea”, a mai spus Brigitta.

Adauga un comentariu