National

Bucureștenii vor avea de suferit din cauza țânțarilor, căpușelor, dar și a șobolanilor! Autoritățile au decis că dezinsecția nu este necesară

Publicat: 18 mai 2021
În ultimele săptămâni, secțiile de Primiri Urgențe din Capitală s-au umplut de adulți și de copii, totodată, cu mușcături de căpușe

În ședința Consiliului General de la Primăria Capitalei s-a iscat un scandal de zile mari. Consilierii PNL și USR au respins proiectul care permitea dezinsecția în București.

Potrivit Antena 3, unele surse din Primăria Capitalei spun că membrii PNL și USR au respins proiectul, pentru că, Nicușor Dan ar avea un proiect propriu de dezinsecție și deratizare. Proiectul primarului general este așteptat abia la finalul lunii mai, fapt ce îi forțează pe bucureșteni să mai trăiască puțin cu dăunătorii.

„Este pentru a doua oară consecutiv când se întâmplă acest lucru, timp în care consilierii PSD convoacă Consiliul General de îndată, iar cei din PNL și USR PLUS refuză să voteze ordinea de zi.”, a transmis Radu Tiliţă, reporter Antena 3.

Nicușor Dan ar avea un proiect propriu de dezinsecție și deratizare

Primarul General al Capitalei ar avea, potrivit unor surse, propriul proiect de dezinsecție și deratizare. Dacă ar fi așa, proiectul ar trebui să se desfășoare abia peste patru săptămâni, când Primăria Capitalei, alături de compania ECO IGIENIZARE, ar trebui să facă această intervenție în teren.

Această companie are datorii de peste 20 de milioane de lei și în acest moment, Nicușor Dan, nu a alocat bani necesari pentru a le achita. Tocmai de aceea, trebuie să intervină pe bugetul foarte mult discutat în ultima perioadă, alocat anului 2021, cu un amendament, care să ia din alte părți și să îi dea către ECO IGIENIZARE, astfel încât să se intervină cu o serie de tratamente împotriva țânțarilor, căpușelor, dar și șobolanilor.

Surse din Primăria Capitalei spun că fac acest lucru pentru că, Nicușor Dan ar avea un proiect propriu de dezinsecție și deratizare. Însă, dacă este adevărat, am putea vedea acest proiect abia peste șăptămâni. Două săptămâni până la următoarea ședință de Consiliu General și patru săptămâni până când se va organiza Primăria Capitalei, alături de compania ECO IGIENIZARE, care ar trebui să facă această intervenție în teren.

Vorbim de o companie care are datorii de peste 20 de milioane de lei și în acest moment, Nicușor Dan, nu a alocat bani necesari pentru a achita aceste datorii, tocmai de aceea trebuie să intervină pe bugetul foarte mult discutat în ultima perioadă, alocat anului 2021, cu un amendament care să ia din alte părți și să îi dea către ECO IGIENIZARE, astfel încât să se intervină cu o serie de tratamente împotriva țânțarilor, căpușelor, dar și șobolanilor.

În ultimele săptămâni, secțiile de Primiri Urgențe din Capitală s-au umplut de adulți și de copii, totodată, cu mușcături de căpușe”, a transmis Radu Tiliţă, reporter Antena 3.

Adauga un comentariu