Actualitate

Bunicul atacatorului de la o școală din SUA: ”Era foarte tăcut, nu știam că și-a luat arme” – FOTO

Publicat: 26 mai 2022
colaj cu bunicul si cu atacatorul de la o scoala din SUA
Bunicul atacatorului de la o școală din SUA susține că nu știa că tânărul și-a luat arme

Rolando Reyes, bunicul atacatorului de la o școală din SUA a făcut unele mărturisiri despre nepotul său. Acesta susţine că Salvador Reyes era un tânăr foarte tăcut și că a renunțat la școală. Nu știa că și-a procurat arme.

Tot în același timp, mama tânărului a mărturisit că acesta nu era o persoană violentă și că nu a avut o relație toxică cu propriul fiu. Nici mama acestuia nu știa că tânărul și-a procurat arme letale.

Bunicul atacatorului de la o școală din SUA, dezvăluiri despre nepot

Bunicul băiatului, Rolando Reyes, a povestit cum familia nu știa despre cele două arme letale pe care le-a cumpărat. El a declarat pentru ABC News :

„Nu știam că are arme. Dacă aș fi știut, aș fi raportat-o.

Bunicul trăgătorului a dezvăluit, de asemenea, că era tăcut și că uneori mergea la muncă cu el.

„Uneori îl duceam să lucreze cu mine. Nu tot timpul, dar uneori. Anul trecut nu a mers la școală. Nu a absolvit. Am încerca să-i spun că nu e bine, dar copiii din zilele noastre cred că știu totul. Era foarte tăcut, nu vorbea prea mult”. Adolescentul nu locuia cu mama lui pentru că aveau „probleme”, a mai spus bunicul.

Ramos a avertizat în mesaje online postate pe rețelele de socializare, cu câteva minute înainte de atac că și-a împușcat bunica și că urma să lanseze un atac armat la o școală. Ba mai mult, conform rapoartelor, în drumul spre școală, băiatul a făcut și un accident rutier. Se crede că persoanele ucise se aflau toate într-o clasă și că ulterior deschiderii focului, băiatul s-a încuiat într-o altă clasă. Intervenția oamenilor legii a fost una deficitară, menționează presa de peste ocean care afirmă că poliţiştilor le-a fost imposibil să spargă ușa clasei pentru a-l imobiliza pe tânăr.

Acesta a folosit o pușcă semiautomată în stil AR-15 în baia de sânge de marți de la școala elementară Robb din Uvalde. El cumpărase legal două astfel de puști cu doar câteva zile înainte, la scurt timp după ziua să de naștere, au spus autoritățile.

Mama atacatorului din SUA susține că nu avea o relație toxică cu acesta

Vă aducem aminte faptul că un băiat în vârstă de 18 ani a lansat un atac armat într-o școală din SUA. Tânărul a ucis cu sânge rece 18 copii și 2 adulți. În schimb, mama atacatorului din SUA a dat un interviu pentru presă americană în care a spus că nu avea o relație toxică cu băiatul și că nu îl ştia că fiind o persoană violentă. Vorbind pentru DailyMail.com din San Antonio, Reyes a spus:

„Fiul meu nu a fost o persoană violentă. Sunt surprinsă de ceea ce a făcut. Am avut o relație bună cu el. S-a păstrat pentru sine; nu avea mulți prieteni. Am avut o felicitare și un animal de pluș Snoopy de oferit lui. Mă rog pentru acele familii. Mă rog pentru toți acei copii nevinovați, da, sunt. Ei [copiii] nu au avut niciun rol în asta. a declarat femeia.

Adriana Reyes, mama atacatorului, susține că nu are probleme cu drogurile

Tânărul s-ar fi supărat pe mama acestuia și s-a dus să locuiască la bunici după ce s-ar fi certat pe tema WI-FI-ului din casă. Informația nu este una oficială și este dată pe surse de presa americană.  Așadar, bunicul atacatorului din SUA a oferit noi detalii despre criminalul care a curmat viața a 21 de persoane. Vom vedea cum se va termina ancheta.
Adauga un comentariu