Cancan

Cabral și Andreea – povestea unei iubiri împlinite. Cei doi formează o familie foarte frumoasă

Publicat: 11 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cabral și Andreea - povestea unei iubiri împlinite. Cei doi formează o familie foarte frumoasă
Cabral și Andreea au împreună 2 copii

Îndrăgitul prezentator Cabral și soția sa, Andreea, au o familie foarte frumoasă. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei Inimă de Țigan. Deși nu a fost dragoste la prima vedere, cei doi au o relație foarte bine închegată și doi copii foarte frumoși. Înainte de relația cu Andreea, Cabral Ibacka a mai fost căsătorit o dată, mariaj din care s-a născut fiica sa cea mare, Inoke.

Cabral Ibacka este un îndrăgit prezentator de televiziune. Acesta s-a născut pe data de 4 octombrie 1977. Înainte de cariera în showbiz a fost luptători de kickboxing. Cariera sa în televiziune a început în 1998, la Antena 1. Printre cele mai cunoscute proiecte ale sale se numără emisiunile Poveștiri Adevărate, Ce spun românii și telenovele ca Păcatele Evei, Iubire ca în filme sau Inimă de Țigan.

Cabral și Andreea, o iubire împlinită

Cabral și soția sa s-au cunoscut în anul 2007, pe platourile de filmare ale telenovelei Inimă de Țigan. Pe atunci, Andreea Pătrașcu era studentă la facultatea de Finanțe și Bănci, care își descoperise recent pasiunea pentru actorie. Andreea și Cabral s-au căsătorit în 2011. Pe rețelele de socializare, cei doi au mii de fani și își țin fanii la curent cu noutățile din viața profesională și personală. Postările în care cei doi apar împreună, alături de copii adună zeci de mii de like-uri. Chiar și la mai bine de 10 ani de căsnicie, cei doi sunt foarte fericiți împreună. Cu toate acestea, între ei nu a fost dragoste la prima vedere.

„Dragoste la prima vedere nu a fost. Ba chiar aș spune că nu prea l-am simpatizat în primele luni. Eram mai supărăcioasă, eram copil, nu am văzut cu ochi buni câteva glumițe de-ale lui”, a povestit Andreea Ibacka despre începuturile frumoasei povești de dragoste.

Chiar dacă mulți îi numesc familia perfectă, cei doi spun că sunt o familie ca oricare alta, se ciondănesc, se supără și se dezamăgesc reciproc, dar cel mai important este că se iubesc.

„Și sunt sigur că momentele împărtășite aici, pe insta sau mai știu eu pe unde… sunt drăguțe. Dar va roagă omul vostru din Berceni să nu credeți în perfecțiunea altora și în imperfecțiunea voastră”, le-a transmis Cabral fanilor săi de pe Facebook

Cabral Ibacka, un tată mândru

Prezentatorul TV mai are o fiică, Inoke, în vârstă de 19 ani, din primul mariaj. Apoi, în decembrie 2018, soția lui Cabral a devenit părinte pentru prima dată. Atunci, Andreea Ibacka a adus pe lume o fetiță care a primit numele de Namiko. Numele este de origine japoneză, iar actrița este de părere că numele i se potrivește perfect fiicei sale.

În luna octombrie a acestui an, s-a născut cel de-al doilea copil al cuplului. Andreea a adus pe lume un băiețel, iar Cabral a sărbătorit  evenimentul printr-o postare pe rețelele de socializare.

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt”, a scris vedeta tv pe Facebook.

Atunci când a aflat că va avea un băiat, Cabral a fost extrem de fericit și emoționat. La rândul ei, Andreea Ibacka a rămas conectată cu fanii săi pe toată perioada sarcinii. Tânăra mămică și-a ținut urmăritorii la curent cu fiecare schimbare din viața familiei sale. Cu toate acestea, nu a fost ușor să aleagă un nume pentru noul născut. Deocamdată, numele său provizoriu este Ragnar. Prima poză postată de către Cabral cu fiul său a strâns zeci de mii de like-uri. Așadar, Cabral și Andreea Ibacka sunt foarte fericiți împreună și formează cel mai exotic cuplu al showbiz-ului românesc.

Adauga un comentariu