Cancan

Inoke, fiica lui Cabral Ibacka, este supărată pe tatăl ei. De ce nu-și mai vorbesc cei doi

Publicat: 08 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Inoke fiica lui Cabral Ibacka este supărată pe tatăl ei. De ce nu-și mai vorbesc cei doi
Cabral Ibacka și fiica sa, Inoke, nu-și mai vorbesc

Inoke, fiica lui Cabral Ibacka din prima căsătorie, nu mai vorbește cu tatăl său. După ce Cabral a făcut declarații publice despre acest subiect, Luana, fosta lui soție, i-a interzis să mai pronunțe numele fetei în public. Luana și Cabral Ibacka s-au căsătorit în 2002, când aceasta era însărcinată. În 2006, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate din cauza viziunilor diferite asupra vieții.

Pe data de 4 iunie 2011, Cabral s-a căsătorit cu Andreea Pătrașcu, a doua sa soție. În urma acestui eveniment, Luana a declarat că are o părere foarte bună despre noua soție a lui Cabral. Cu toate acestea, recunoaște că a fost geloasă și a deranjat-o faptul că a fost etichetată ca fosta soție a lui Cabral. În prezent, Andreea și Cabral au împreună trei copii.

Câți ani are fiica cea mare a lui Cabral Ibacka

Inoke Ibacka este fiica din prima căsătorie a lui Cabral. În vara anului 2021, aceasta a absolvit liceul și a făcut un selfie împreună cu mama sa înainte să plece la banchet. Poza a fost postată pe conturile de socializare ale tinerei. Pe data de 29 septembrie 2020, Inoke a împinit 18 ani.

Chiar în ziua majoratului, aceasta a hotărât să își facă un tatuaj. După ce s-a întors de la salonul de tatuaje, le-a arătat fanilor de pe Tik Tok noul tatuaj cu The Mistery Machine din Scooby Doo. Cu ocazia majoratului, Cabral Ibacka i-a scris o urare emoționantă pe Facebook.

„Au trecut 18 ani de când a venit în viața mea și am văzut-o crescând și înflorind, zâmbind ori privindu-mă supărată fleașcă. S-a făcut mare pitica. Și nu i-am dorit sau urat să fie bogată. Frumoasă. Deșteaptă. De succes… sau orice altceva. Când mă gândesc la ea… îmi doresc să fie fericită.”

Anul acesta, din cauza răcirii relațiilor dintre ei, îndrăgitul prezentator nu i-a mai transmis fiicei sale nici un mesaj public.

Inoke și Cabral sunt supărați

Atunci când Andreea Ibacka era însărcinată, Namiko era foarte entuziasmată să fie soră mai mare. Nu același lucru se poate spune despre Inoke. Bineînțeles, Cabral i-a dat vestea cea mare, dar se pare că reacția acesteia nu a fost cea așteptată.

În ciuda faptului că în familia actuală lucrurile par să meargă foarte bine, se pare că în relația cu fiica lui din prima căsătorie lucrurile nu stau la fel. După declarațiile făcute la Vorbește Lumea, fosta soție a lui Cabral i-a interzis acestuia să îi mai pronunțe numele lui Inoke în public.

Deși nu se știe motivul pentru care cei doi nu își mai vorbesc, Cabral consideră că fiica sa cea mare s-a maturizat și nu mai are nevoie de sfaturi de la tatăl său.

„Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine și nu comunicăm. Așa sunteți voi când sunteți… Are 18 ani, face 19. Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului”, a declarat Cabral cu privire la acest subiect.

Așadar, se pare că Inoke, fiica lui Cabral Ibacka, se simte mai apropiată de mama sa, Luana Mitran, și dorește să se țină departe de ochii publicului.

Adauga un comentariu