Cancan ultimă oră

Cadoul șocant pe care Lidia Buble l-a primit de la tatăl ei! I-a lăsat pe toți mască atunci când a povestit

Publicat: 02 oct. 2022
Cadoul șocant pe care Lidia Buble l-a primit de la tatăl ei I-a lăsat pe toți mască atunci când a povestit
Lidia Buble se numără printre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi din țară

Lidia Buble se numără printre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, vedeta a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas.

De-a lungul timpului, șatena a reușit să-i atragă pe admiratori de partea sa prin prisma carismei, dar și a sincerității de care a dat dovadă mereu.

Ei bine, un moment de sinceritate a avut și recent, atunci când a dezvăluit ce cadou a primit de la tatăl său, acesta fiind un dar neobișnuit.

În cadrul unei emisiuni TV, acolo unde este concurentă în prezent, Lidia Buble a povestit că tatăl ei i-a dăruit un loc de veci în orașul său natal, chiar de ziua sa de naștere. Totodată, gestul chiar a fost unul de-a dreptul impresionant pentru artistă, având în vedere că prețul a fost unul colosal.

Cât ar fi costat cadoul

Tatăl artistei, Viorel Buble pe numele său, este pastor la biserica penticostală ”Emanuel” din Deva, acesta fiind îndrăgit de întreaga comunitate.

Cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Viorel Buble a decis să achiziționeze un loc de veci, care conform site-urilor de specialitate, ar fi costat nici mai mult, nici mai puțin de 8.000 de lei.

Deși este un cadou neobișnuit, Lidia Buble a fost impresionată de gestul tatălui său, având în vedere că prețul darului nu a fost deloc unul mic. Cunoscuta artistă a vorbit despre acest subiect în cadrul emisiunii unde este concurentă în prezent, în Republica Dominicană, iar colegii din show-ul TV au rămas mască atunci când au auzit întreaga poveste.
Adauga un comentariu