Prima pagină » Stiri si curiozitati » Calculator sexul copilului: Constatări științifice și metode populare pentru a afla genul bebelușului

Calculator sexul copilului: Constatări științifice și metode populare pentru a afla genul bebelușului

11 feb. 2022, 12:52,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Tot mai multe mămici caută un calculator pentru a afla sexul copilului. Recomandările despre cum să prezici sexul unui copil încep cu metode populare antice și se termină cu cele mai recente cercetări medicale. Din păcate, practic niciuna dintre aceste metode nu oferă o garanție că așteptările tale vor fi îndeplinite. Dar oricine ți se naște, o prințesă mică sau un cowboy curajos,  acest omuleț va fi cel mai bun și mai iubit din lume. Doar pentru simplul fapt că este al tău.

Chiar și dintr-un manual școlar de biologie, știm că sexul este determinat de combinația de cromozomi X și Y. Pentru băieți este XY, pentru fete este XX. Ovulul unei femei conține inițial un cromozom X. În consecință, pentru a concepe o fată, un ovul trebuie să fie fertilizat de un spermatozoid cu un cromozom X, iar un băiat de Y.

femeie insarcinata care se tine de burta la mare

Chiar și dintr-un manual școlar de biologie, știm că sexul este determinat de combinația de cromozomi X și Y

Calculator sexul copilului: Cum să știi dacă vei avea fată sau băiat

Poți calcula sexul copilului după metoda găsită de către astrologi. Când luna intră în faza semnului zodiacal masculin, există o mai mare probabilitate să se nască un băiat. Iar o fată vei naște dacă luna intră într-un semn feminin.

Semnele masculine reprezintă zodiile precum berbec, gemeni, leu, balanță, săgetător și vărsător. Iar semnele feminine sunt reprezentate de zodiile taur, rac, fecioară, scorpion, capricorn sau pești. De asemenea, este bine să știi că fetele se nasc mai repede decât băieții.

De cele mai multe ori, fetele se nasc cu semn masculin, iar băieții se nasc sub zodie feminină. Dacă sexul semnului zodiacal al mamei se potrivește cu zodia tatălui, atunci siguranța rezultatului va fi și mai mare.

femeie insarcinata care se tine de burta

De asemenea, multe persoane folosesc drept calculator pentru sexul copilului poziția în care acesta se concepe

Unii specialiști au constat că majoritatea cuplurile în care ambii fumează cresc șansele să aibă fete. De asemenea, există credința că fiii se nasc mai des de femei cu o greutate mai mare. Iar fetele sunt de obicei concepute cu bărbați înalți și corpolenți.

De ce factori este influențat genul copilului: Superstiții și constatările specialiștilor

Unii psihologi au observat că în familiile în care tatăl este capul evident al familiei, se nasc mai des băieții. Poate că acest lucru se datorează unui exces de hormoni masculini în tată.

Mamele care au fost relaxate și calme în timpul sarcinii au de obicei băieți. Iar acele mame care se plâng constant în timpul sarcinii și cele care au îndurat cu fermitate stresul și au fost în mod constant în suspans, menținând în același timp în mod adecvat autocontrolul vor naște fete. De asemenea, sexul copilului depinde și de regularitatea ciclului menstrual.

femeie insarcinata

Unii psihologi au observat că în familiile în care tatăl este capul evident al familiei, se nasc mai des băieții

Există și unele superstiții și metode naturiste pentru a identifica sexul copilului. Pentru a avea un băiat, pune în pat obiecte sau jucării pentru băieți. Pentru fete, înainte de actul iubirii, poți pune în pat tot felul de lucruri feminine, de exemplu o oglindă, un pieptene sau o geantă pentru produse cosmetice.

De asemenea, multe persoane folosesc drept calculator pentru sexul copilului poziția în care acesta se concepe. Astfel, dacă în timpul actului sexual capul unei femei este îndreptat spre nord, cu siguranță va fi un băiat, iar dacă spre sud, o fată. Din cele mai vechi timpuri se consideră că actul sexual în ploaie va duce la apariția unei fete, iar vremea uscată, la un băiat.

femeie insarcinata afara

Unii specialiști au constat că majoritatea cuplurile în care ambii fumează cresc șansele să aibă fete

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024