Actualitate

Călin Popescu Tăriceanu: „Dacă mint și înșeală de mici, de ce ne mai mirăm că fură voturi cu sacii?”

Publicat: 12 oct. 2020
Călin Popescu Tăriceanu, cu sigla ALDE
Călin Popescu Tăriceanu susține că Ludovic Orban își bate joc de instituțiile fundamentale ale statului

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook, în care a vorbit despre scandalul care a scos la iveală faptul că șeful Grupului de Comunicare Strategică, Andi Manciu, nu și-ar fi finalizat studiile superioare.

Președintele ALDE este de părere că Ludovic Orban, premierul României, ar trebui să facă un audit angajaților și să le pubice dosarele, pentru ca românii să știe competențele celor care ocupă astfel de funcții publice.

Totodată, Tăriceanu subliniază că, după descoperirea acestor lucruri, nu ar trebui să ne mai mirăm că sacii cu voturi sunt furați.

„Șeful Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor numit în funcție de Prim-ministrul Ludovic Orban și-a falsificat diploma de bacalaureat (și aia obținută la 32 de ani!!!).

Șeful Grupului de Comunicare Strategică (cel care face comunicările oficiale cu privire la pandemie), numit în funcție de același Prim-ministru Ludovic Orban, a mințit că ar avea studii superioare.

Dacă mint și înșeală de mici, de ce ne mai mirăm că fură voturi cu sacii?

Ăștia sunt specialiștii promovați de PNL!

Ludovic, când mai faci angajări din bani publici, verifică întâi la Ministerul Educației dacă au toate diplomele luate pe bune sau…dacă le au luate!!!

Și încă ceva, Ludovic: după cazurile astea 2, nu mai bine faci un audit la toți cei pe care i-ai angajat tu și să le faci publice dosarele? Nu de alta, dar românii trebuie să știe!”, este mesajul postat de Călin Popescu Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

Călin Popescu Tăriceanu, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis și Ludovic Orban: „Ne-au sacrificat copiii ca să poată fura alegerile!“

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a lansat un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis și a premierului Ludovic Orban. Călin Popescu Tăriceanu a postat pe Facebook un mesaj dur şi spune că începerea anului şcolar a fost făcut în scop electoral.

„Începerea anului școlar pe 14 septembrie a fost făcută doar în scop electoral, doar ca Iohannis și Orban să poată spune că situația medicală este sub control, doar pentru ca alegerile locale să se poată ține pe 27 septembrie!“, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu: „Începerea anului școlar pe 14 septembrie a fost făcută doar în scop electoral“

Liderul ALDE a postat pe Facebook un mesaj în care a făcut acuzaţii grave despre deciziile care au fost luate de guvernanţi.

„Sper că nimeni nu mai are dubii că începerea anului școlar pe 14 septembrie a fost făcută doar în scop electoral, doar ca Iohannis și Orban să poată spune că situația medicală este sub control, doar pentru ca alegerile locale să se poată ține pe 27 septembrie! Adică ne-au sacrificat copiii ca să poată fura alegerile! Acum încep să închidă școală după școală și este clar că este doar o chestiune de timp până când totul se va închide!

La fel le-au făcut celor din HORECA sau celor din teatre și cinematografe. I-au dus cu zăhărelul și după alegeri i-au închis. Peste noapte! Fără explicații și fără pregătire! Nici un semn de întrebare despre spectatorii care au cumpărat bilete și nici o remușcare pentru cheltuielile făcute de cei din industria ospitalității ca să se alinieze normelor de protecție impuse“, a scris pe pagina sa de Facebook Călin Popescu Tăriceanu.

Comentarii
  • A insela inseamna sa hotarasti o coalitie fara sa consulti pe cei care, ca prostii te urmeaza, iar cei care de mici s-au evidentiat prin masturbarea pe internet- finul Tudi Ionescu- nu pot sa decida propaganda ideilor unui partid liberal. Asta inseamna predispozitie domnule Presedinte!

Adauga un comentariu