Actualitate

Călin Popescu Tăriceanu, despre Violeta Alexandru: „Doamna de la Muncă îmi ridică serioase semne de întrebare”

Publicat: 12 sept. 2020
Călin Popescu Tăriceanu, mesaj de început de an școlar: ”Nicicând școala nu a mai început în condiții atât de grele”
Călin Popescu Tăriceanu, lider ALDE

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE şi candidat la Primăria Capitalei, a acuzat-o pe Violeta Alexandru, ministrul Muncii și Protecției Sociale, că s-a simţit ofensată fără motiv atunci când numărul ei de telefon a fost făcut public, însă la rândul ei, a făcut acelaşi lucru în cazul şefului Casei de Pensii.

„Doamna de la Muncă, Violeta Alexandru, îmi ridică serioase semne de întrebare. Această doamnă este foarte ofensată că jurnalistul Mircea Badea i-a făcut public numărul de telefon. Ciudat, pentru că pare că uită că tot ea și-a făcut public numărul propriu de telefon pe pagina de Facebook!?!?

Trecând peste acest amănunt, respectiva doamnă nu avea nimic împotrivă atunci când colegii domniei sale din USR (că acolo a fost înainte de a fi infiltrată în PNL) făceau public numărul meu de telefon, iar activiștii useriști încercau să mi-l blocheze. Cum nu era împotriva publicării numerelor de telefon nici atunci când a făcut public chiar ea numărul șefului Casei de Pensii! Doamna Alexandru, vă simțiți bine? Ați crezut că sistemul vă protejează până la capăt? Ați crezut că ce ați făcut altora nu se va întoarce împotriva voastră?”

Călin Popescu Tăriceanu îl ironizează pe Ludovic Orban: ”Este cel mai perseverent premier pe care l-a avut România!”

Călin Popescu Tăriceanu îl ironizează pe Ludovic Orban: ”Este cel mai perseverent premier pe care l-a avut România!”. Președintele ALDE a realizat o postare pe o pagină personală de socializare, în care vorbește într-un mod ironic despre premierul României, spunând că, deși nu a reușit să cumpere 250.000 de tablete pentru elevi, acum crede că poate achiziționa 500.000.

”Gata, recunosc! Recunosc că Orban este cel mai perseverent premier pe care l-a avut România! Bănuiesc că ați văzut că Guvernul Orban a eșuat în a cumpăra cele 250.000 de tablete necesare începerii școlii. Credeți că dl Orban s-a dat bătut? Deloc! Acum se ambiționează să eșueze în a cumpăra 500.000! Nu este logic că dacă nu ai găsit un sfert de milion de tablete ai toate șansele să nu găsești o jumătate de milion?
Nu te lăsa Ludovic! Suntem convinși că pe drumul ăsta o să eșuezi să cumperi măștile pentru cei vulnerabili, o să eșuezi cu deschiderea școlilor și cine știe ce alte realizări mărețe te mai așteaptă!
Dar stai liniștit, iese Iohannis la ora 18.00 și te laudă!”, scrie Călin Popescu Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu, atac la adresa lui Klaus Iohannis: ”Toate ieșirile publice ale ficusului solemn de la Cotroceni au un singur scop”

Liderul ALDE a adus critici extrem de dure la adresa președintelui României, numindu-l ”ficus solem” și acuzându-l că este interesat doar de alegeri, și nu de bunăstarea țării.

„Serios, oameni buni, sunt singurul care vede că toate ieșirile publice ale ficusului solemn de la Cotroceni au un singur scop, acela de a mai lăuda guvernul falimentar #Orban? Ieri a ieșit, DIN NOU, la ora 18.00, să ne spună că pe 14 septembrie începe școala, de parcă noi care avem copii nu am ști și nu am sta cu inima cât un purice! Faptul că începe școala ar fi trebuit să i-o spună lui Orban acum câteva luni!”, scrie Călin Popescu Tăriceanu.

Tăriceanu a venit cu o completare care arată că președintele României nu este interesat decât ca PNL-ul să câștige alegerile. El este de părere că președintele ar trebui să fie al tuturor, nu un ”activist de partid plătit din banii noștri”.

Adauga un comentariu