Prima pagină » Local » Haos deplin la PSD Iaşi. Dosarele de candidatură pentru alegerile locale 2020 sunt greşite
Haos deplin la PSD Iaşi. Dosarele de candidatură pentru alegerile locale 2020 sunt greşite

Haos deplin la PSD Iaşi. Dosarele de candidatură pentru alegerile locale 2020 sunt greşite

15 aug. 2020, 12:07,
BZI.ro, în Local

Ziua şi dezastrul în organizaţia PSD Iaşi. Incompetenţa managerială şi politică a cuplului Maricel Popa- Camelia Gavrilă a ieşit din nou la iveală, de această dată la Biroul Electoral Judeţean Iaşi.  Ieri, candidaţii Maricel Popa şi Camelia Gavrilă au venit cu alai la sediul BEJ Iaşi pentru depunerea dosarelor de candidatură. Doar că documentaţia este complet eronată, iar BEJ a cerut clarificări şi nu a acceptat încă dosarul. Cum s-a ajuns la o asemenea eroare? Nu au fost depuse corect listele de consilieri, toate documentele fiind greșite. Declarațiile de avere și de interese nu corespundeau cu cele cerute de autoritatea Electorală Permanentă şi BEJ. Practic, fiecare candidat și-a scos declarațiile de pe unde provine, totul fiind un adevărat haos. BEJ a cerut refacerea dosarului, termenul limită de depunere a candidaturilor fiind marţi, 18 august 2020.

Ieri, 14 august 2020, Popa şi Gavrilă s-au grăbit să ducă dosarele, fără ca acestea să fie verificate. Cei doi au vrut o baie de mulţime cu alai, însă au sfârşit extrem de prost. Gestionarea situaţiei a căzut în sarcina celor doi, iar rezultatul s-a văzut la BEJ.

PSD Iași s-a compromis definitiv. Cele mai slabe liste girate de Maricel Popa și Camelia Gavrilă pentru alegerile locale 2020. Detalii din spatele nominalizărilor care au îngropat filiala

Organizația PSD Iași și-a stabilit ieri candidații la Consiliul Local și Consiliul Județean Iași pentru alegerile locale 2020. Listele au fost întocmite de cuplul Maricel Popa și deputatul Camelia Gavrilă, nominalizările fiind de departe cele mai neinspirate din întreaga istorie a PSD Iași. Cei doi candidați la Consiliul Județean Iași și la Primăria Iași au făcut vraiște filiala județeană și au reușit să o aducă la un minim istoric chiar în pragul alegerilor locale. Listele au ajuns să fie alcătuite numai din aplaudaci și persoane care au fost credincioase cuplului de șoc din politica ieșeană

Filiala ieșeană a PSD Iași se îndreaptă cu pași repezi spre un dezastru total în prag de alegeri locale 2020. Ieri, în urma unei ședințe a Comitetului Executiv Județean, au fost stabilite listele pentru Consiliul Local și Consiliul Județean la alegerile din luna septembrie. Listele au fost girate de cuplul Maricel Popa și deputatul Camelia Gavrilă, astfel încât la alegeri vor candida doar aplaudaci ai celor doi.
În cursa pentru alegerile din luna septembrie, PSD Iași a ajuns să pornească cu șansa a treia, după PNL și USR- PLUS, fiind la cel mai de jos prag electoral din istoria postdecembristă.

Liste PSD Iași conturate de Maricel Popa și deputatul Camelia Gavrilă. Nominalizări scandaloase pentru Consiliul Local și Consiliul Județean

Ieri dimineață, 14 august 2020, Maricel Popa și Camelia Gavrilă au convocat o ședință a Comitetului Executiv Județean, unde au citit lista celor care vor candida la CL și CJ în viitorul mandat. Fără a respecta distanțarea fizică, fără a purta corespunzător măștile de protecție, liderii PSD Iași și-au făcut de cap și au nominalizat pe cine au vrut. I-au scos de pe listă pe vechii artizani ai PSD Iași și au adus aplaudaci care fie nu au mai avut treabă cu politica sau cu PSD, fie le-au cântat celor doi în strună.

Listă incredibilă la Consiliul Local. Deputatul Camelia Gavrilă și-a pus toți aplaudacii

Lista la Consiliul Local este deschisă de deputatul Camelia Gavrilă, candidat la Primăria Iași. Pe poziția a doua este deputatul Bogdan Cojocaru, președinte al Tineretului Social Democrat, deși a trecut bine de vârsta de 35 de ani. Pe poziția a treia apare Elvira Rotundu, director la Colegiul Național „Costache Negruzzi”, o apropiată a parlamentarului. Rotundu nu a mai făcut niciodată politică și nu a avut treabă cu PSD. Aceasta nu cunoaște administrație și politică, însă a nimerit pe listele pentru Consiliul Local pe un loc eligibil. Urmează la umplutură senatorul Doru Pănescu, pus alături de Gavrilă și Cojocaru pentru a trage lista. După Pănescu, urmează Bogdan Balanișcu, fost ales local și actual director de campanie pe municipiu.

După acesta apare Marian Dalban, lider al studenților și angajat la cabinetul parlamentar al deputatului Camelia Gavrilă. După acesta, pe locul șapte apare Bogdan Crucianu, actual ales local și director la Casa de Cultură a Studenților. Organizația de tineret a PSD a devenit și aceasta acaparată de oamenii cuplului Popa-Gavrilă. Cojocaru, șef la TSD național, are peste 35 ani, vârsta la care nu mai poate reprezenta organizația. Acesta continuă să fie șef, iar acum Popa vrea să-i ofere pe tavă și organizața municipală a PSD Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024