Mozaic muzical

Cântărețul Michele Merlo este în comă. Tatăl acestuia spune că sunt şanse minime să supravieţuiască

Publicat: 07 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cântărețul Michele Merlo este în comă. Tatăl acestuia spune că sunt şanse minime să supravieţuiască
Tatăl cântărețului Michele Merlo a spus, în urmă cu puțin timp, că aceasta este în comă, iar șansele să își revină sunt extrem de mici.

Cântărețul Michele Merlo este în comă la spital. Acesta a început să se simtă rău în timp ce se afla în casa unui prieten. Tatăl artistului spune că sunt șanse extem de mici ca acesta să își revină.

În vârstă de 28 de ani, Michele a suferit o intervenție chirurgicală foarte delicată.

Michele Merlo este în comă la spital

Tatăl cântărețului italian a făcut o serie de declarații extrem de emoționante și dureroase.

„Michele a suferit o intervenție chirurgicală foarte delicată, este acum într-o comă farmacologică, dar speranțele de recuperare sunt reduse doar la o licărire”. Acestea sunt cuvintele sfâșietoare ale lui Domenico, tatăl cântăreţului Michele Merlo, care se luptă între viață și moarte pe un pat de spital din Bologna, în urma unei hemoragii cerebrale.

Accidentul vascular l-a surprins pe artistul în vârstă de 28 de ani, cunoscut sub pseudonimul Mike Bird, în timp ce se afla la casa unui prieten din Bologna. Chemați imediat, medicii de pe ambulanţă și-au dat seama că starea cântărețului este foarte gravă.

Cu câteva ore înainte de a se prăbuşi, Michele Merlo publicase pe rețelele de socializare o postare în care vorbea despre o durere chinuitoare de cap și de gât.

Actrita Romy Walthall a murit la 57 de ani

Actrița Romy Walthall a murit la doar 57 de ani. A devenit cunoscută publicului din thrillerul „Face/Off’, dar și din „The House of Usher”. Vestea tragică a fost confrimata chiar de fiul ei. Starul de cinema s-a stins din viață, pe 19 mai, din cauza unui infarct.

In cursul saptamanii trecute, o alta tragedie a avut loc in lumea filmului. Actorul Joe Lara, în vârstă de 58 de ani, și soția acestuia și-au pierdut viața după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit într-un lac. Toate persoanele de la bordul aeronavei au fost declarate moarte.

Victimele se aflau într-un avion Cessna ce aparţinea bisericii conduse de Shamblin Lara şi se deplasau către Nashville.

Tatăl cântărețului Michele Merlo a spus, în urmă cu puțin timp, că aceasta este în comă, iar șansele să își revină sunt extrem de mici.

Adauga un comentariu