Din lumea filmului

Actorul Joe Lara şi soţia lui au murit după ce avionul în care erau s-a prăbuşit. La bord se mai aflau alte cinci persoane

Publicat: 31 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Actorul Joe Lara şi soţia lui au murit după ce avionul în care erau s-a prăbuşit. La bord se mai aflau alte cinci persoane
În acest weekend, actorul Joe Lara şi soţia lui au murit după ce avionul în care erau s-a prăbuşit în Tennessee.

Actorul Joe Lara şi soţia lui au murit după ce avionul în care erau s-a prăbuşit în Tennessee. La bordul aeronavei de mici dimensiuni se mai aflau încă cinci persoane. Alături de cei doi soți, au pierit: pastorul Gwen Shamblin Lara, ginerele lui Gwen Shamblin Lara, pilotul avionului şi trei angajaţi ai bisericii conduse de soția actorului.

Tragedia a avut loc sâmbătă, 29 mai, însă identitatea victimelor a fost făcută publică la 24 de ore de la incident.

Actorul Joe Lara şi soţia lui au murit

Celebru pentru rolul lui Tarzan, actorul Joe Lara, în vârstă de 58 de ani, și soția acestuia și-au pierdut viața după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit într-un lac. Toate persoanele de la bordul aeronavei au fost declarate moarte.

Victimele se aflau într-un avion Cessna ce aparţinea bisericii conduse de Shamblin Lara şi se deplasau către Nashville.

În ultimii ani, Joe Lara s-a dedicat muzicii country și a renunțat la cariera sa de actor. În primăvara anului trecut, el și frumoasa lui soție, Gwen Shamblin Lara, au oferit un interviu impresionant, pe care îl puteți urmări integral în clipul de mai jos.

De-a lungul timpului, îndrăgitul actor a avut apariţii în producţii de televiziune, printre care se numără: “Baywatch”, “Tropical Heat”, “Operation Delta Force”, însă, a jucat şi în filme celebre de acţiune precum: “Sunset Heat”, alături de Michael Pare şi Dennis Hopper, “Operation Delta Force 4: Deep Fault” și “Very Mean Men”, alături de Matthew Modine şi Martin Landau.

Actorul Samuel E Wright a murit la finalul săptămânii trecute

O altă tragedie a avut loc la Hollywood săptămâna trecută. Actorul Samuel E Wright a murit la 74 de ani. Acesta este cunoscut pentru faptul că a dat viață crabului Sebastian în „Mica sirenă”. Bărbatul a făcut parte și din distribuția originală a spectacolului „Jesus Christ Superstar”.

Și lumea teatrului din România a fost îndoliată după moartea lui Bogdan Caragea. Acesta a fost director artistic la Teatrul de Stat din Constanța, a lucrat atât ca actor, cât și ca director artistic, de producție, de scenă, regizor sau compozitor.

Anul trecut, în iunie, actorul a fost internat în stare gravă în Spitalul Elias, iar soția sa, Luiza Sarivan, și ea actriță la Teatrul de Stat, făcea un apel pentru donarea de sânge.

„Am înfiinţat un teatru, după ce am terminat Institutul, secţia română de la Sfântu Gheorghe. Cu Bebe Cotimanis, Dorin Andone, Ionel Mihăilescu, Oana Ştefănescu, Teodora Mareş. După aceea am fost la Bucureşti, unde am jucat cam peste tot şi cam tot. În general, din tot ceea ce înseamnă artă. N-am făcut, din păcate pentru mine, marionete şi operă. În rest, operetă, revistă, teatru, teatru de copii, tot, tot. Chiar mi se mai şi joacă nişte compoziţii la Teatrul Excelsior”, spunea Bogdan Caragea în urmă cu câțiva ani.

Adauga un comentariu