Din lumea filmului

Romy Walthall a murit. Actrița avea doar 57 de ani

Publicat: 02 iun. 2021
Romy Walthall a murit
Actrița Romy Walthall a murit la doar 57 de ani pe 19 mai.

Actrița Romy Walthall a murit la doar 57 de ani. A devenit cunoscută publicului din thrillerul „Face/Off’, dar și din „The House of Usher”. Vestea tragică a fost confrimata chiar de fiul ei. Starul de cinema s-a stins din viață, pe 19 mai, din cauza unui infarct.

Regizorul Morgan Krantz a confirmat și el anunțul făcut de fiul actriței.

Romy Walthall a murit în urma unui infarct

Actrița s-a născut pe 16 septembrie 1963, în Pasadena (Texas). Și-a început cariera în industria divertismentului în 1980, când a câştigat un concurs de frumuseţe. A semnat apoi un contract cu Ford Models şi a lucrat o perioadă în Europa. S-a mutat în Los Angeles şi a devenit actriţă, uneori sub numele Romy Windsor.

Primul rol major din cariera sa l-a avut în thrillerul „Thief of Hearts’ (1984), regizat de Jerry Bruckheimer. Ulterior a ucat apoi în „A Bunnys Tale’ (1985), bazat pe articolul Gloriei Steinem despre condiţiile de muncă ale „iepuraşilor’ Playboy.

Walthall a apărut şi în filmele horror – cult „Howling IV: The Original Nightmare’ (1988) şi „The House of Usher’ (1989), alături de Oliver Reed. În „Face/Off’ (1997), Walthall a fost Kimberly, secretara nevrotică a personajului interpretat de John Travolta.

Romy Walthall a făcut parte din distribuţia sitcom-ului „Man of the People’ (1991), cu James Garner, a serialului „Hotel Malibu’ (1994), cu Jennifer Lopez, şi în „Civil Wars’ şi „Murder One’.

A mai apărut în „The X-Files’, „Camp Nowhere’, „Charles în Charge’, „Quantum Leap’, „În the Heat of the Night’, „L.A. Law’, „Love Boat: The Next Wave’ şi „The Nightmare Room’.

Cel mai recent rol al acesteia a fost în „0s & 1s’ (2011), film în care a jucat alături de Morgan, unul dintre cei trei copii ai ei. După ce s-a retras, a fost profesor de actorie în San Fernando Valley.

Actorul Joe Lara şi soţia lui au murit

Celebru pentru rolul lui Tarzan, actorul Joe Lara, în vârstă de 58 de ani, și soția acestuia și-au pierdut viața după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit într-un lac. Toate persoanele de la bordul aeronavei au fost declarate moarte.

Victimele se aflau într-un avion Cessna ce aparţinea bisericii conduse de Shamblin Lara şi se deplasau către Nashville.

O altă tragedie a avut loc la Hollywood săptămâna trecută. Actorul Samuel E Wright a murit la 74 de ani. Acesta este cunoscut pentru faptul că a dat viață crabului Sebastian în „Mica sirenă”. Bărbatul a făcut parte și din distribuția originală a spectacolului „Jesus Christ Superstar”.

Actrița Romy Walthall a murit la doar 57 de ani pe 19 mai.

Comentarii
  • Nu înțeleg ce educație este aceasta? Dar ce în liniște nu-ți poți lua adio? Romanii au terminat cu bocitoarele și acum mai nou au apelat la motocicliști? Doamne ferește ce panaramă? Grătare, muzică în cimitire.Ca la noi la nimeni!!!

Adauga un comentariu