BZI LIVE

LIVE VIDEO Cântec, joc și voie bună, chiar de Ziua Unirii în studioul BZI LIVE. Interpreta de muzică populară, Cristina Covaliu va discuta despre strădaniile unui artist la început de carieră – FOTO

Publicat: 23 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vineri, 24 ianuarie, de la ora 11:00, în platou emisiunii BZI LIVE în maratonul de promovare a tinerilor artiști ieșeni, va veni Cristina Covaliu, interpret de muzică populară. Tânăra care a cucerit România dar și Republica Moldova cu talentul ei, este la început de carieră artistică și s-a mutat din țara natală, din Republica Moldova, doar pentru a-și îndeplini visul. Departe de familie și prieteni, Cristina își clădește propria carieră, în România, țara care i-a întâmpinat cântecul cu brațele deschise. Invitatat Biancăi Ciubotariu va discuta despre sacrificiile pe care trebuie să le facă un artist pentru a-și îndeplini visul, despre muzica populară adusă de peste hotare, dar și despre situația actuală a interpretului de muzică populară. Mai este el apreciat? Unde își poate câștiga existența și care sunt sursele de promovare la început de carieră? La aceste întrebări va răspune Cristina Covaliu, într-o ediție cu impact la BZI LIVE.

Toți cei care doresc să adreseze întrebări o pot face la rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu