Cancan

Care este diferența de vârstă dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril. “Apreciez cel mai mult la el bărbăția”

Publicat: 05 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Anamaria Prodan și-a serbat de curând ziua de naștere alături de Ronald Gavril, noul iubit al impresarei între care există o diferență de vârstă, Sarah, Rebecca și Laurențiu Reghecampf Junior.

Anul trecut a fost unul extrem de greu pentru celebra impresara care s-a confruntat cu tot felul de situații nu tocmai plăcute.

Pe site-urile de social media au fost deja postate câteva fotografii în care apar împreună, iar impresara a menționat câteva săptămâni în urmă despre „persoana de lângă ea”, fără a dezvălui identitatea în momentul respectiv.

„Mulțumesc omului de lângă mine, care este acum în viața mea, pentru câtă răbdare a avut și cât de frumos a știut să se poarte. Să gestioneze toată nebunia asta. (n.r. – dacă e de mai mult timp) Este lângă mine, nu contează de când”, a dezvăluit Anamaria Prodan în podcastul „Tare de tot”.

Care este diferența de vârstă dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril

Ronald Gavril are 37 de ani și este un boxer în categoria semigrea. Pugilistul, cunoscut sub numele de „The Thrill”, a obținut 24 de victorii în cariera sa, dintre care 19 prin knockout, și a suferit trei înfrângeri. El este stabilit în Las Vegas, SUA. Diferența de vârstă dintre el și impresară este de 14 ani.

Ronald Gavril a venit pe lume în Bacău, România, pe data de 10 iulie 1986. El a fost înscris la clubul CSM Bacău, unde a avut performanțe remarcabile. În anul 2009, a obținut medalia de aur la Cupa României la box, reprezentând clubul menționat. De asemenea, a câștigat de două ori competiția internațională numită „Centura de Aur”.

La data de 1 decembrie 2011, Ronald Gavril a avut primul meci ca pugilist profesionist în Costa Mesa, California. În acel meci, el la învins pe Gilbert Gastelum prin KO tehnic, conform informațiilor furnizate de Pro TV. Performanța sa l-a adus în atenția lui Floyd Mayweather și Leonard Ellerbe, care l-au observat în timpul sesiunilor sale de antrenament la Clubul de box Mayweather. Aceștia i-au propus lui Gavril să semneze un contract cu agenția de impresariat sportiv Mayweather Promotions, iar acest lucru s-a întâmplat în primăvara anului 2013.

Cum a fost primit Roland Gavril de familia Anamariei Prodan

Chiar dacă nu au confirmat oficial relația lor, există fotografii online în care apar împreună și modul în care impresara vorbește despre viața personală, nu face să nu gândesc la o posibilitate idilă între Prodan și Gavril.

„Am hotărât cu copiii mei să ținem departe de toate problemele personale ale familiei noastre. Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului.

Este un bărbat care nu a făcut școala pe străzi, nu l-am inventat eu, nu l-am dus la școală, nu l-am învățat să mănânce, să se îmbrace. Nu i-am construit eu carieră. E un bărbat care el mă susține pe mine și să știi că este minunat să ai așa un om lângă tine, pentru că numai așa poți construi și să trăiești viața frumos, demn, fără să te râdă lumea pe la colțuri. Apreciez cel mai mult la el bărbăția, grija față de mine și de copiii mei, demnitatea, inteligența, șarm. Sunt niște lucruri pe care un bărbat adevărat trebuie să le aibă”, a declarat recent  Anamaria Prodan, pentru wowbiz.ro.

Rămâne de văzut dacă și când Anamaria Prodan și Ronald Gavril vor confirma public relația, indiferent de diferența de vârstă dintre ei.

Adauga un comentariu