Cancan ultimă oră

Care este pensia pe care o încasează Mirabela Dauer? Artista: „Nu este imensă, nu o car cu sacul”

Publicat: 15 mart. 2021
Mirabela Dauer cu ochelari ingandurata
Mirabela Dauer s-a vaccinat impotriva COVID-19

Mirabela Dauer este o cântăreață renumită în România, având o carieră vastă în spate. Cu toate acestea, artista a muncit 58 de ani , însă pensia ei este foarte mică. La fel ca mulți pensionari din România, Mirabela Dauer este silită să accepte un venit destul de mic.

Acum câțiva ani, artista spunea că are o pensie de 760 de lei, dar era mulțumită, doarece sunt bătrâni care primesc mult mai puțini bani.

„760 de lei este pensia mea, dar nu mă plâng. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la ţară bătrâni care au 100 de lei. M-am născut în ţara asta, iubesc România, dar păcat că este locuită’ , declarat Mirabela Dauer în urmă cu ceva timp.

Ce pensie are acum Mirabela Dauer?

În prezent, Mirabela Dauer încasează o pensie de 1.300  de lei, la care se adaugă și o pensie de merit. Ea se declară mulțumită, mai ales că a reușit să își achite singură cheltuielile de spitalizare.

„Am avut o pensie de doi bani, dar domnul Ponta – mă rog în fiecare zi pentru sănătatea lui – este singurul care s-a gândit la artiști și ne-a ridicat pensia. Datorită acestei pensii de merit, am putut să îmi plătesc spitalul.

Nu este imensă, nu o car cu sacul, dar datorită acestei pensii eu am putut să plătesc analizele. Îi mulțumesc dimineața, la prânz și seara pentru că am putut fără să cerșesc!”, a spus Mirabela Dauer, potivit Fanatik.

Mirabela Dauer s-a vaccinat împotriva COVID-19

Invitata într-o emisiune televizată, Mirabela a vorbit despre experienţa pe care a trăit-o când s-a vaccinat împotriva COVID-19.

„Am fost și m-am vaccinat, totul este extraordinar, nu am simțit nimic, absolut nimic. Eram acolo cu doamna doctoriță, se uită la mine și mă întreabă ce fac. Păi, ce să fac, aștept să mă vaccinați. V-am vaccinat, gata. Aoleu, nici nu am simțit, pe bune. Voiam să mă vaccineze și în brațul drept, să nu mai vin și a doua oară.

Nu am avut nicio problemă după, spre deosebire de alți bărbați, cu febră, cu dureri de braț, cu atâtea probleme.

Bărbați, ce să mai. Eu nu am avut nimic la spital și nici după. Aștept doar să revin pe scenă, mi-e atât de dor de cântat, măcar la voi să mai vin și să cânt din când în când. Am speranțe că totul va fi mai bine din acest an”,a declarat cântăreața, la un post de televiziune.

Mirabela Dauer, despre tratamentul care a salvat-o de cancer: „În fiecare lună, de doi ani îmi bagă direct în vezică vaccinul BCG”

„Telenovela mea continuă de atunci.

În fiecare lună, de doi ani îmi bagă direct în vezică vaccinul BCG (un vaccin împotriva tuberculozei). Mă simt relativ rău două zile după aceea, fac un pic de febră, ceea ce lumea spune că e bine. În plus la trei luni fac o citoscopie. De un an, nu mai scoate nimic la aceasta citoscopie. Mai am un singur vaccin de făcut.
Cu ajutorul prietenilor mei din Germania, care mi-au făcut rost mereu de aceste fiole, şi cărora le mulţumesc mereu.

Sunt bine acum. Mulţumesc lui Dumnezeu”,a povestit Mirabelă Dauer, pentru prima dată despre experienţa prin care a trecut , dar şi despre tratamentul care a salvat-o.

Adauga un comentariu