Mozaic muzical

Mirabela Dauer a ajuns la 50 de ani de carieră. Ce mesaj i-a transmis Fuego – VIDEO

Publicat: 11 oct. 2020
Mirabela Dauer a ajuns la 50 de ani de carieră
Faimoasa interpreta de muzică uşoară, Mirabela Dauer a ajuns la 50 de ani de carieră. Interpreta va fi celebrată ca la carte în emisiunea „Drag de România mea”

Faimoasa interpreta de muzică uşoară, Mirabela Dauer a ajuns la 50 de ani de carieră. Interpreta va fi celebrată ca la carte în emisiunea „Drag de România mea”, prezentată de renumitul artist Fuego, care a transmis cu această ocazie cu mesaj emoționant.

Cantautoarea şlagărului „Te-aștept să vii” va fi omagiată timp de două ore pentru întreaga sa carieră în cadrul emisiunii prezentate de Fuego pe TVR2.

De-a lungul carierei, artista a avut o colaborare frumoasă alături de Raoul. În urmă cu trei ani relaţia dintre cei doi s-a rupt. Artistul a dezvăluit motivul.

Mesajul lui Fuego pentru Mirabela Dauer la 50 de ani de carieră

Interpretul Paul Surugiu are numai cuvinte de laudă la adresa colegei sale. Artistul este de părere că vedetă în vârstă de 73 de ani este un om care reușește să aducă zâmbetul pe buze oamenilor din jur datorită exuberanței sale.

„Nu pot să nu vă spun că azi e mare sărbătoare la TVR 2. O celebrăm, așa cum se cuvine, pe minunata Mirabela Dauer, cu ocazia împlinirii a 50 de ani de carieră.

Sigur, cele aproape 2 ore sunt prea puține pentru a cuprinde toate performanțele și personalitatea ei, dar am pregătit șlagăre de colecție, emoție, lacrimi de bucurie, muzică de calitate și o mulțime de prieteni care vin să-i fie aproape.

Mirabelă e un om tranșant. E un bun pansament, e sinceră și reușește mereu să-ți aducă zâmbetul pe buze. Vine ca o binecuvântare pentru prieteni și reușește întotdeauna să-i adune laolaltă, prin exuberanța să.

Nu mai vorbesc de faptul că este un simbol incontestabil al românilor!”, a scris Fuego pe pagina să Facebook, în dreptul unor imagini de colecție în care apare alături de renumita cântăreață Mirabela Dauer.

Ce pensie de nimic are Mirabela Dauer după 50 de ani de carieră

Deşi a ajuns la 50 de ani de carieră, Mirabela Dauer are o pensie extrem de mică. Artista a spus că nu e tocmai mulţumită, însă nici nu se plânge dacă se raportează la pensiile oamenilor de la ţară.

Mirabela Dauer a mărturisit că primeşte luna de lună o pensie de 760 de lei. Îndrăgita interpreta de muzică uşoară a spus că nu e mulţumită, însă nici nu se poate plânge, căci sunt oameni mult mai amărâţi decât ea.

„760 de lei este pensia mea, dar nu mă plâng. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la ţară bătrâni care au 100 de lei. M-am născut în ţara asta, iubesc România, dar păcat că este locuită. Probabil că atâta meritam şi atât mi-au dat. Ce mare brânză? M-am văitat eu vreodată? Şi nici n-am să mă vait. Mie nu-mi place să mă vait. Asta e. Mă duc, muncesc, alerg, cânt frumos. Vine lumea la spectacol şi asta e. Nu îmi place să mă vait pentru că vreau să-ţi spun o chestie. În ţara ast sunt oameni mult mai amărâţi că noi, înmiit mai amărâţi că noi. Şi lumea ne iubeşte aşa cum suntem noi, să venim la televizor să cântăm, să facem haz de necaz. Lumea nu trebuie să ştie amărăciunile noastre. Venim aici să ne văităm şi să plângem? Nu. Venim să facem sufletul frumos. Să ne iubească lumea aşa cum suntem”, spunea Mirabelă Dauer.

Mirabela Dauer îşi doreşte o viaţă în doi!

Artista a mărturisit că îşi cauta şi acum jumătatea. Mai mult, Mirabelei Dauer nu îi pasa foarte tare de vârstă, deci orice bărbat are şanse la inima ei. „Nu am renunţat niciodată la nimic şi încă sper la acea frumoasă familie în doi. Sper să îmi găsesc jumătatea. De ce, contează vârsta? Dacă o să fie mai tânăr, cu atât mai bine”, a spus îndrăgita cântăreaţă.

Adauga un comentariu