Prima pagină » Cancan ultimă oră » Care este relația dintre Augustin și Lucian Viziru. Cei doi nu se afișează împreună și nici nu vorbesc unul despre celălalt

Care este relația dintre Augustin și Lucian Viziru. Cei doi nu se afișează împreună și nici nu vorbesc unul despre celălalt

16 iul. 2021, 14:15,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Fanii s-au pus pe gânduri după ce au văzut că Lucian și Augustin Viziru nu se afișează împreună și nici nu vorbesc unul despre celălalt în public. Mulți ar fi zis că nu se înțeleg deloc bine, însă actorul Augustin Viziru lămurește totul.

Deși la începutul carierei lor în actorie păreau extrem de uniți, frații Viziru au luat-o pe căi diferite în viață. În timp ce Augustin a rămas în lumina reflectoarelor, Lucian s-a retras în Germania, profesând ca antrenor de tenis.

Care este relația dintre Augustin și Lucian Viziru

Într-un interviu pentru revista VIVA!, referitor la fratele lui, Augustin susține că el și Lucian n-au fost prea uniți.

„Eu și fratele meu nu am avut o relație de frați care să petreacă timp non-stop unul cu celălalt, dar, dacă spui ceva de el, te-ai nenorocit! În primul sezon, el a fost motivul principal pentru care am fost aproape de câștig (n.r. – la «Ferma»). După ce a intrat, pe parcurs, și ceilalți s-au dat la el, am decis să îi elimin pe rând. Au devenit scopul meu în viață și, până nu i-am adus unde am vrut eu, nu m-am lăsat.

Îmi iubesc foarte mult fratele, familia și cred că este cel mai important lucru în viață. Fără familie, degeaba câștigi Oscar sau la Loto, nu ai valoare”, a declarat actorul pentru aceeași sursă.

Augustin Viziru recunoaște că fără sprijinul familiei nu ar fi reușit nimic în viață.

„Sincer, eu am avut din partea tatălui meu și din partea familiei foarte multă încredere. Ai mei mi-au oferit credit încă de mic și am făcut absolut tot ceea ce am vrut eu în viață. M-au ajutat, indiferent cât de mare a fost greșeala sau nu”, a declarat acesta.

Cum se simte mama actorilor Augustin și Lucian Viziru, după ce a trecut prin covid

Actorii Lucian şi Augustin Viziru au avut mamă internată în spital la finalul lunii martie. Contractase coronavirus şi nu se simţea deloc bine.

„Am dus-o la Matei Balș cu Salvarea și totul este bine. Este sub control, conectată la un aparat cu oxigen. Eu sunt mai mămos de fel, de când a plecat tata, care era ALFA suprem, am rămas eu”, a declarat Augustin Viziru la Prima TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *