Cancan ultimă oră

Cum se simte mama actorilor Augustin și Lucian Viziru, după ce a trecut prin covid

Publicat: 20 apr. 2021

Actorii Lucian şi Augustin Viziru au avut mamă internată în spital la finalul lunii martie. Contractase coronavirus şi nu se simţea deloc bine.

„Am dus-o la Matei Balș cu Salvarea și totul este bine. Este sub control, conectată la un aparat cu oxigen. Eu sunt mai mămos de fel, de când a plecat tata, care era ALFA suprem, am rămas eu”, a declarat Augustin Viziru la Prima TV.

Lucian Viziru este stabilit de mai bine de 7 ani în Germania, împreună cu soţia, Ema, şi fiul lor, Mihai Adrian. Invitat virtual la Cătălin Măruţa în emisiune, a vorbit despre cum se simte mama lui acum.

„A stat aproximativ 10 zile în spital. A fost bolnavă. Am vorbit cu ea în fiecare zi pe What’s App. Chiar mi-a fost frică să nu o pierdem pentru că s-a simțit rău. A tușit întruna. Chiar a fost foarte rău. În cele din urmă, au dat-o afară din spital. Nu mai aveau suficiente pături pentru ceilalți bolnavi de COVID-19. Acum este bine. Este acasă, este sănătoasă și, Doamne-ajută, așa să fie în continuare.”

Lucian Viziru, o căsnicie de 11 ani

Pe 4 martie 2021, Lucian Viziru a aniversat 11 ani de la logodnă cu Ema. Nu mai lucrează în domeniul artistic, ci este antrenor de tenis. Şi-ar dori această meserie şi pentru băiatul lui. Totuşi, dacă i s-ar face o ofertă de colaborare, nu ar refuza ideea de a reveni pe platoul de filmare. Soţia lui, Ema, este nutriţionist.

„Soția mea este nutriționist specializat în bucătărie vegană. Cu Mihai e mai problematic acum, cu școală online. Facem sport și vlog în timpul liber. Profesoara lui mi-a zis că are ureche foarte bună.

Poate reușește să facă ceva din treaba asta, deși eu mi-aș dori să se facă jucător de tenis, dar nu-l oblig. Important e să fie fericit și să facă ceva cu pasiune”, mai spunea Lucian la începutul anului 2021.

Adauga un comentariu