Local

Care este starea de sănătate a mamei care a sărit de la etajul 3, după ce locuința sa era în flăcări

Publicat: 11 ian. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Care este starea de sănătate a mamei care a sărit de la etajul 3 după ce locuința sa era în flăcări
Detalii despre incidentul de pe aleea Decebal

Prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași, a transmis detalii despre starea de sănătate a medicului rezident de la Spitalul Sf. Spiridon din Iași care a sărit de la etajul 3, după ce locuința sa a fost cuprinsă de flăcări.

„Este internată în cadrul Clinicii de Ortopedie și Traumatologie de la Spitalul „Sf. Spiridon” Iași. Are arsura prin flacără pe aproximativ 12% din suprafața corporală de gr. IIA-IIB, hemitorace şi membru superior drept, fractură complexă bazin, fractura complexă sacrum, fracturi costale stângi C6-C7”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Vă aducem aminte că femeia și-a aruncat de la etajul 3 bebelușul de 4 luni, după care a sărit și ea. Totul, pentru a scăpa de flăcările ce au curprins întreg apartamentul.

„A avut loc o intervenție a pompierilor împreună cu echipajele de urgență de la ambulanță și SMURD în cazul unei femei cu un bebeluș de aproximativ 5 luni, care în contextul unui incendiu cu flacără deschisă, în apartamentul lor de la etajul 3, a sărit de la acest etaj și a suferit un traumatism și ea, și bebelușul. E vorba de o pacientă cu traumatism de coloană, cu fractură de bazin, fractură de membru inferior, arsură de gradul I și II la nivelul membrului superior și de un bebeluș în stare foarte gravă, în comă, transferat către UPU pediatrie. Mămica va fi evaluată în urgență în Spitalul «Sf. Spiridon» și se va decide internarea, cel mai probabil pe ortopedie, dar vor colabora la tratarea sa toți colegii din chirurgie plastică, urgență, ortopedie și Terapie Intensivă”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.

Momentul tragediei a fost surprins de o cameră video din zonă.

Comentarii
Adauga un comentariu