Local

Imaginile tragediei de la Iași! Iată momentul în care tânara mamă se aruncă de la etajul apartamentului cuprins de flăcări – FOTO/VIDEO

Publicat: 10 ian. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Imaginile tragediei de la Iași Iată momentul în care tânara mamă se aruncă de la etajul apartamentului cuprins de flăcări - FOTOVIDEO
Imaginile tragediei de la Iași! Iată momentul în care tânară mamă se aruncă de la etajul apartamentului cuprins de flăcări

Momentul în care femeia de 30 de ani și-a aruncat bebelușul pe geam după ce a izbucnit incediul a fost filmat. Reamintim faptul că un incendiu a izbuncit astăzi, 10.01.2023, pe Aleea Decebal.

În urma incendiului, o tânără de 30 de ani și-a aruncat bebelușul de la etajul trei al blocului cuprins de flăcări, apoi s-a aruncat în gol. Atât ea, cât și bebelușul sunt în stare gravă.

„La data de 10.01.2024, ora 15.05, poliția a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-un apartament de la etajul 3 al unui bloc din municipiul Iași se manifestă un incediu, iar o femeie și un copil din incinta imobilului s-ar fi aruncat pe geamul apartamentului.

La fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, pompierii intervenind pentru stingerea incendiului, cele două persoane fiind preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se efectuează cercetări pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis IPJ Iași.

Citește și:

Scene de coșmar la Iași! O tânără și-ar fi aruncat copilul în gol de la etajul 3 apoi ar fi sărit și ea, după ce apartamentul a fost cuprins de flăcări 

Ea este tânăra care și-a aruncat bebelușul pe geam, iar mai apoi a sărit după ce apartamentul a fost cuprins de flăcări

Comentarii
  • De unde rezulta ca a aruncat copilul mai intai si pe urma s-a aruncat si ea. Nimeni de la vreo institutie nu sustine asta inafara de voi.

  • Baaah handicapatilor!puneti saltea doar la cei la care vi se da un pont,in rest dormiți in papuci.Vai de capu vostru de afiliați politic și de mama voastră de prostalani care ati ajuns peste tot sa mâncați salarii degeaba!când vine vb de circ chemați toate intrările să vă arăți mușchii și cât de șmecheri sunteți în fața voastră în rest sunteți prosti de nu știți să treceți stRada regulamentar.Problema este ca v-ați înmulțit și vă doresc să muriți la fel în funcție de situație.Mai citit 2,3 rânduri să vă descâlciți mintea aia îmbuibată în alcool droguri și căcat ca de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere!!

Adauga un comentariu