Stiri si curiozitati

Care femei sunt mai bune la pat? Iată cinci motive pentru care bărbații preferă femeile cu forme

Publicat: 03 mai 2022
_____ Vizualizări 8 Comentarii
Care femei sunt mai bune la pat Iată cinci motive pentru care bărbații preferă femeile cu forme
Femeile mai corpolente se mișcă mai apetisant în timpul contactului sexual, consideră reprezentanții sexului puternic.

Care femei sunt mai bune la pat? Cele slabe sau cele plinuțe? Iată de ce majoritatea bărbaților le preferă pe femeile cu forme.

În ciuda faptului că societatea este de părere că femeile cu forme nu respectă standardul de frumusețe, sunt mulți bărbați care le consideră apetisante. De regulă, femeile plinuțe sunt adevărate bombe sexy în pat, deoarece satisfacția este maximă atât pentru ele, cât și pentru partenerul lor. Se pare că acestea sunt mai încrezătoare și mai inventive, atunci când vine vorba despre sex. Mai mult decât atât, femeile voluptoase au mai multe zone erogene, care pot fi explorate. Orice parte a corpului este sensibilă la atingere și poate ascunde multă plăcere.

femeie plinuță învelită cu un cearșaf alb
În ciuda faptului că societatea este de părere că femeile cu forme nu respectă standardul de frumusețe, sunt mulți bărbați care le consideră apetisante.

Care femei sunt mai bune la pat: 5 motive pentru care femeile plinuțe sunt preferatele bărbaților

Bărbații susțin că unele poziții sexuale sunt mai plăcute, atunci când partenera are câteva kilograme în plus. Aici vorbim despre poziția clasică în care femeia se află deasupra sau doggy style. Fiindcă frecarea dintre cele două pelvisuri poate fi neplăcută, dacă femeia este mai plinuță, și bărbatul poate fi mai relaxat în timpul sexului.

De asemenea, femeile cu sâni mari și șolduri late trezesc în bărbați instinctul de reproducere. Aceștia sunt stimulați erotic ori de câte ori văd o femeie cu forme voluptoase.

Unii bărbați sunt de părere că femeile cu forme generoase au mai multe zone erogene, care pot fi sărutate sau mângâiate. Acest lucru îi stimulează pe ambii parteneri, ceea ce duce la un act sexual reușit.

Femeile mai corpolente se mișcă mai apetisant în timpul contactului sexual, consideră reprezentanții sexului puternic. Aceștia devin foarte excitați, atunci când sânii femeii urcă și coboară sau când aud sunetul produs de lovirea feselor partenerei de pelvisul lor (în poziția doggy style).

Cel de-al cincilea motiv pentru care bărbații adoră să întrețină relații intime cu femei plinuțe este că acestea sunt mai încrezătoare în farmecul lor, fapt ce le face mai bune la pat. O greșeală pe care o astfel de femeie o poate face este să se teamă să se miște cât mai mult, de teamă că va arăta dizgrațios. Din contră, kilogramele în plus o ajută să fie extrem de apetisantă în ochii bărbaților.

un cuplu în pat
Unii bărbați sunt de părere că femeile cu forme generoase au mai multe zone erogene, care pot fi sărutate sau mângâiate.

Cele mai bune femei la pat în funcție de zodie

Unele femei sunt mai bune la pat decât altele. Dar oare de ce? Ei bine, răspunsul stă în energia sexuală pe care o emană, grație semnului zodiacal în care se află.

Femeia Gemeni

Femeia Gemeni este foarte seducătoare. Îi place să vorbească murdar, iar bărbații roiesc în jurul ei. Dar mare grijă! Femeile sub acest semn zodiacal tind să aibă doi parteneri în același timp.

Femeia Leu

Femeia Leu este foarte energică și atrage bărbații ca un magnet. În pat este foarte inventivă și îi place să experimenteze cât mai mult. Schimbă des pozițiile și îi place să își satisfacă partenerul.

Femeia Taur

Femeia Taur este puternică și încrezătoare, fapt ce o face să fugă de bărbații slabi. Deși pare timidă, în pat face ravagii. Are o latură sălbatică, pe care nu mulți bărbați au ocazia să o exploreze.

Femeia Scorpion

Femeia Scorpion emană sexualitate prin toți porii. Pentru ea, sexul înseamnă putere și, de aceea, nu se îndrăgostește și își permite să se joace cu bărbații.

Femeia Rac

Femeia Rac iubește senzațiile tari. Este energică și adoră să întrețină relații intime în cele mai ciudate locuri.

Comentarii
Adauga un comentariu