Stiri si curiozitati

Sfaturi vestimentare pentru femei plinuțe: Cum să te îmbraci pentru a arăta fabulos

Publicat: 28 dec. 2021
femeie plinuțăîn rochie neagră
Chiar dacă nu ai o siluetă de viespe, nu ar trebui să te simți mai prejos. Poartă-ți silueta cu eleganță și nu te îngropa în haine largi.

Femeile plinuțe au fost și vor rămâne preferatele sexului masculin, chiar dacă se susține contrariul. Calitățile lor fizice deosebite i-au cucerit pe bărbați, încă din cele mai vechi timpuri. Așa că, dacă ești o femeie cu forme, nu ar trebui să te simți complexată din cauza kilogramelor în plus, ci să le folosești în avantajul tău.

Chiar dacă nu ai o siluetă de viespe, nu ar trebui să te simți mai prejos. Poartă-ți silueta cu eleganță și nu te îngropa în haine largi. În momentul în care îți adaugi tone de material, care sunt prea mult pentru tine și pentru silueta pe care o ai, nu faci decât să îți adaugi kilograme în plus și să nu profiți de ceea ce ai. Așa că îmbracă haine croite pe măsura ta, dar nu vulgare. Nu există nimic mai dezagreabil decât o femeie plinuță, îmbrăcată cu o fustă prea scurtă sau cu o pereche de colanți de culoare deschisă, care îi scoate în evidență toate formele.

Prin urmare, te poți îmbrăca bine la orice greutate. Trebuie doar să ții cont de câteva sfaturi simple.

ashley graham în lenjerie intimă nude
Ashley Graham, fotomodel din Statele Unite ale Americii.

Sfaturi vestimentare pentru femei plinuțe

O femeie plinuță trebuie să poarte haine fluide, care alunecă pe lângă corp, să își pună în valoare ceea ce iubește mai mult, să nu poarte culori contrastante și să poarte curele.

Poartă haine fluide, care alunecă pe lângă corp

Așa cum am mai spus, evită să porți haine prea largi sau prea strâmte. Crezi că purtând haine largi, îți ascunzi greutatea? Nimic mai fals! Nu faci decât să îți adaugi kilograme în plus și chiar să pari neîncrezătoare. Astfel că, alege haine care ți se potrivesc. Ca imprimeu, poți alege dungile verticale. Acestea creează impresia de subțiere, alungind silueta. Îndrăznește să poți cât mai multe culori și nu mai apela mereu la negru.

Pune în valoare ceea ce iubești mai mult

Privește-te în oglindă și spune ceea ce iubești mai mult la corpul tău: decolteul, brațele, bustul, picioarele, părul sau fața? De exemplu, dacă îți plac picioarele, le poți pune în evidență purtând rochii sau pantaloni lungi și subțiri, cu bluze largi. De asemenea, dacă cel mai mult îți apreciezi curbele, te poți îmbrăca în bluze și rochii mulate pe bust.

Important de precizat este să ai grijă mereu să arăți impecabil. Poartă un machiaj discret și o coafură potrivită, iar unghiile tale să fie întotdeauna îngrijite. Aceste aspecte sunt deseori neglijate, însă au impact extraordinar asupra stării de bine. În plus, poartă un parfum care să te pună în valoare.

femeie plinuță cu top scurt și blugi
Dacă cel mai mult îți apreciezi curbele, te poți îmbrăca în bluze și rochii mulate pe bust.

Nu purta culori contrastante

Purtând haine în culori contrastante nu faci decât să îți scurtezi silueta. De exemplu, în loc să porți o bluză albă și o fustă verde, poartă o bluză albă și o fustă verde cu alb. Dacă vrei să-ți pui bustul în evidență, poartă un top luminos cu pantaloni închiși la culoare.

Poartă curele, dar ai grijă să nu fie prea strânse

Poartă curele, dar nu orice fel de curele. Alege o curea lată, de bună calitate, care să îți accentueze talia. Ai grijă, însă, să nu o strângi prea mult.

curea maro în talie
Alege să porți curele late.Adauga un comentariu