Stiri si curiozitati

Cum este femeia Gemeni în pat? Află totul despre personalitatea acesteia

Publicat: 26 ian. 2022
o femeie ascunsă de un așternut
Viața alături de o femeie Gemeni nu este niciodată plictisitoare.

Cum este femeia Gemeni în pat și care sunt zonele ei erogene? Află totul despre reprezentanta acestui semn zodiacal.

Femeia Gemeni are o personalitate cum rar ți-e dat să găsești. Fire duală și nonconformistă, femeia Gemeni este complexă, având nu una, nu două, ci trei sau chiar mai multe personaltăți într-un singur trup. De aceea, mulți bărbați se tem de ea, spunând că este prea mult pentru ei.

Femeia Gemeni este inteligentă, versatilă și stăpânește sarcasmul mai bine decât oricine. De foarte multe ori, ea este catalogată drept periculoasă, din cauza micilor răutăți pe care le spune, însă ea nu face decât să spună adevărul. Femeia Gemeni este o adevărată enciclopedie. Cu ea poți purta conversații pe aproape orice subiect, de la politică, la neuroștiință și până la religie sau artă. Are mereu ceva important de zis, iar dacă nu o face, captează atenția tuturor prin modul în care se îmbracă sau merge.

Iată ce alte carateristici mai are Femeia Gemeni și de ce ar trebui să nu renunți la ea niciodată.

zodia gemeni
Femeia Gemeni este inteligentă, versatilă și stăpânește sarcasmul mai bine decât oricine.

Cum este femeia Gemeni în pat?

Viața alături de o femeie Gemeni nu este niciodată plictisitoare. În pat, este extrem de versatilă, iar sexul este foarte important pentru ea. Face dragoste nu doar cu corpul, ci și cu mintea și nimic nu o încântă mai mult decât să știe că deține controlul. Ea vrea ca sexul să fie o experiență completă, dorindu-și stimularea tuturor simțurilor. Partenerul ideal pentru femeia Gemeni este cel care știe să îi gâdile mintea și să o ducă pe culmile plăcerii. Adoră să folosească jucării sexuale, iar dacă te numeri printre bărbații pudici, ar fi bine să stai departe de dormitorul ei.

Cea mai importantă zonă erogenă a femeii Gemeni este chiar creierul ei. Dacă știi cum să o stimulezi la nivel cerebral, se deschide către noi și incitante experiențe. Mai mult, dacă întârzii actul în sine prin jocuri sexuale, o vei face foarte fericită.

În pat și în relație, în general, femeia Gemeni este un cocktail de contraste, schimbări bruște de comportament, minte ageră și creativitate debordantă. Dacă vei ști cum să te joci cu mintea ei, te va duce în al nouălea cer.

un cuplu care se ține de mână în pat
Cea mai importantă zonă erogenă a femeii Gemeni este chiar creierul ei.

Cu ce nativi este compatibilă femeia Gemeni?

Femeia Gemeni se potrivește cel mai bine cu nativii zodiilor Balanță, Vărsător și Berbec.

Între femeia Gemeni și bărbatul Balanță există o conexiune perfectă. Cele două semne zodiacale vibrează unul lângă celălalt și au interese asemănătoare. Iubesc sportul și discuțiile captivante. Ambii nativi sunt sociabili și știu să se distreze. În plus, nu sunt geloși unul pe altul, pentru că ambii flirtează cu toată lumea.

O relație dintre femeia Gemeni și bărbatul Vărsător poate fi plină de surprize. Ambii iubesc schimbarea și adoră să se afișeze la evenimente mondene împreună.

În relația cu un Berbec, femeia Gemeni se simte extrem de bine. Ambii parteneri sunt inteligenți, activi și adoră adrenalina. Se plictisesc repede de o anumită activitate și aleg mereu să petreacă timpul într-un mod inedit.

zodiac alb pe un fundal negru
Femeia Gemeni se potrivește cel mai bine cu nativii zodiilor Balanță, Vărsător și Berbec.Adauga un comentariu