Cancan

Carmen Chindriș cântă de la o vârstă fragedă și acum face furori cu Taraful Rutenilor. Cum arăta înainte de a fi celebră

Publicat: 18 iun. 2021
Carmen Chindriș
Carmen Chindriș este unul dintre cei mai în vogă artiști în momentul de față

Îndrăgita interpretă Carmen Chindriș a debutat de la o vârstă fragedă, dar celebritatea a cunoscut-o și prin asocierea cu Taraful Rutenilor. Considerată mândria maramureșenilor, aceasta îmbină cu succes tradițiile populare cu muzica ușoară. Mai mult, putem spune că ursitoarele au fost darnice cu ea ținând cont că poate cânta în 11 limbi străine.

Despre Carmen Chindriș se poate spune că este unul dintre cei mai în vogă artiști în momentul de față. „Ziua-n care tu m-ai sărutat”, „Două perechi” sau „Suc” sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute piese ale ei care au ajuns la inimile românilor. Acum o știe și o admiră o țară întreagă dar această celebritate a venit după mulți ani de muncă.

Carmen Chindriș cântă de la o vârstă fragedă

Carmen Chindriș este originară din Sighetu Marmației și dintotdeauna a avut o frumusețe naturală, cu care i-a cucerit pe români. Tânăra a început să cânte încă de la vârsta de 7 ani, iar acum talentul ei este recunoscut în țară și nu numai mai ales și pentru colaborarea cu Taraful Rutenilor. După cum aminteam, frumoasa maramureșeancă și-a descoperit talentul din copilărie și chiar sora ei a încurajat-o să urmeze o carieră artistică. A studiat la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, secția de Canto. Mai mult, știe să cânte și la chitară, iar în trecut a fost solistă într-un ansamblu de muzică populară. Așadar, nu e de mirare că melodiile ei ajung mereu în top, deoarece adună milioane de vizualizări.

Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor

Adevărata celebritate a cunoscut-o după asocierea și colaborarea cu Taraful Rutenilor, din 2016. Rutenii fac parte din ramura slavilor, desprinsă din marele trunchi indo-european. Există o teorie care susține că rutenii sunt urmași ai unor populații celtice slavizate. Alături de Livius Lauruc s-a format Taraful Rutenilor, iar nucleul acestora este compus din 8 instrumentiști. Având în vedere că membrii tarafului fac parte din culturi diferite, acest aspect le permite să abordeze, cu ușurință, mai multe stiluri muzicale si să creeze un stil propriu.

„Noi am început în 2016 cu Taraful Rutenilor şi am încercat cu un alt stil, interbelic. Mai multă lume ne apreciză după această piesă. Avem încă o piesă nouă pe care vrem să o lansăm în curând. O să mai mergem puţin pe stilul acesta amuzant şi drăguţ şi o să facem şi o piesă mai serioasă. Atunci când compunem versurile ne gândim la un subiect comun, cunoscut de toată lumea, în care să se regăsească cât mai mulţi oameni”, a precizat Carmen Chindriș.

În altă ordine de idei, Carmen Chindriș, care a obținut celebritatea până la această vârstă, continuă să facă furori și la nunțile unor vedete, alături de Taraful Rutenilor. Recent, ea a încântat invitații de la nunta lui Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu.

Adauga un comentariu