Cancan

Cine e și cum arată mama Gabrielei Prisăcariu. A strălucit la nunta fiicei sale, mândră că va deveni bunică

Publicat: 18 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine e și cum arată mama Gabrielei Prisăcariu. A strălucit la nunta fiicei sale mândră că va deveni bunică
Gabriela se poate lăuda cu o mamă superbă, de la care a moștenit trăsăturile fizice

În weekend, toată opinia publică din țară era ațintită cu privirea către evenimentul anului. Dani Oțil și Gabirela Prisăcariu s-au căsătorit, iar la fericitul eveniment au participat rudele și prietenii apropiați. Chiar dacă cei doi sunt cunoscuți, puțină lume știe cine e și cum arată mama Gabrielei Prisăcariu.

Pe 15 mai 2021, Dani și Gabriela au spus “Da” din toată inima, jurând să își fie alături toată viața. Gabriela urmează să devină mamă în luna august.

Dani Oțil și Gabirela Prisăcariu s-au căsătorit

Sâmbăta trecută a avut loc căsătoria dintre cunoscutul prezentator Dani Otil și logodnica sa, Gabriela Prisăcariu. cei doi au fost discreți  în privința evenimentului și nu l-au anunțat public, ci doar din mediul online.

Gabriela a purtat o rochie albă superbă, a avut părul prins într-o coafură lejeră și în mână a ținut un buchet superb de bujori roz. Dani a purtat un costum crem, cu sneakers albi și o cămașă albă.

Nașii de cununie al celor doi au fost Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu. Părinții spirituali au petrecut până târziu alături de finii lor și s-au distra de minune. Ținutele celor doi s-au întrecut în strălucire cu ale invitaților. „Mama Natură” a îmbrăcat un costum albastru electrizant, cu umeri supradimensionați, a încălțat o pereche de tocuri galbene și a adoptat un look lejer în zona capului.

Din imagini se vede faptul că nu au stat dezlipiți prea mult timp, iar dansul mirilor a fost momentul de apogeu al zilei importante. Videoclipuri au circulat necontenit în social media, acolo unde au apărut și cele mai multe urări de bine.

Cine e și cum arată mama Gabrielei Prisăcariu

Evident, de la fericitul eveniment nu puteau lipsi nici părinții fericitului cuplu. Ceea ce au observat invitații este faptul că Gabriela se poate lăuda cu o mamă superbă, de la care a moștenit trăsăturile fizice. Frumoasa soție a lui Dani a postat o fotografie cu mama ei pe Insta Story, lăudându-se cu cea mai importantă femeie din viața ei.

În urmă cu puțin timp, pe când erau în vacanță în Dubai, Dani și Gabriela au anunțat că vor avea un băiat. Celebrul model a făcut anunțul la sfârșitul primului trimestru de sarcină.

Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani, este însărcinată cu primul său copil. Tânărul model în vârstă de 28 de ani va deveni mama unui băiețel.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc în prezent o frumoasă poveste de iubire și formează unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite cupluri din lumea showbizului românesc. La începutul anului 2020, prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 a decis să facă pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe frumoasa să iubită, fotomodelul Gabriela Prisăcariu.

Cortes și iubita sa, Roxana, s-au căsătorit și ei în acest weekend

Weekend plin de evenimente în lumea modenă de la noi din țară. După ce Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit sâmbătă, duminică a venit rândul unui alt cuplu să facă pasul cel mare. Este vorba despre Cortes și iubita lui, Roxana.

Artistul a postat fericit, special pentru fani, imagini emoționante de la fericitul eveniment. Vizibil entuziasmați, cei doi îndrăgostiți au trăit fiecare clipă la intensitate maximă.

Evenimentul a fost, așa cum se poate observa și din poze, unul foarte restrâns, alături fiindu-le doar prietenii apropiați și familia. „DA!!! Roxana Sticlan”, a fost mesajul care a însoțit postarea lui Cortes.

Adauga un comentariu