Cancan

Carmen Chindriș, concert de zile mari cu Taraful Rutenilor. Cum își alege interpreta ținutele de scenă

Publicat: 27 sept. 2021
Carmen Chindriș Taraful Rutenilor
Carmen Chindriș are o impresionantă colecție de ii pe care le-a moștenit de la străbunica ei

Carmen Chindriș, al cărei nume este legat de Taraful Rutenilor, este o prezență binecunoscută pe scena artistică din România. Solista cu gropițe în obraji a stabilit anumite recorduri greu de egalan în online cu unele piese ale ei. Mai mult, de curând ea a susținut un formidabil concert în Capitală, în Parcul Herăstrău, care a fost un real succes.

Probabil nu există român să nu fi auzit de Carmen Chindriș, iar în această vară multă lume a dansat pe celebrele ei piese. Dintre acestea, amintim doar „Două perechi de ochelari de soare” ori „Ziua-n care tu m-ai sărutat”, cu care ea a dat lovitura alături de Taraful Rutenilor. Mai mult, artista are o celebră colecție de ii, pe care le-a moștenit de la străbunica ei.

Carmen Chindriș a dat lovitura cu Taraful Rutenilor

Recent, Carmen Chindriș a fost surprinsă la cumpărături, în Capitală, dar nu singură, ci însoțită de un coleg de la Taraful Rutenilor. Aceștia au susținut un concert de zile mari în București, pe data de 21 septembrie. Și pentru că e foarte atentă la felul în care apare pe scenă sau în emisiuni TV, Carmen Chindriș este foarte atentă la vestimentația ei. Zilele trecute, artista s-a delectat cu o sesiune de shopping într-o zonă de fițe a Capitalei. Ea și colegul ei din Taraful Rutenilor au luat la pas magazinele din acea zonă.

Abia unul dintre magazine a fost pe placul artistei, deoarece ea a început să probeze ținută după ținută. Carmen Chindriș a fost ajutată și de către vânzătoare, dar și de colegul de scenă. Acesta, pe lângă faptul că i-a dat câte o părere referitoare la articolele vestimentare, a și ajutat-o să-și aranjeze unele dintre ținute. Astfel, la sfârșit, ea a plecat cu câteva pungi pline de rochii și accesori pentru concerte și evenimente.

Carmen Chindriș are pasiuni… bărbătești

Frumoasa interpretă de muzică populară și de petrecere recunoaște că succesul ei artistic a venit după mulți ani de muncă și eforturi. Așadar, nu este vorba de un succes „meteoric” rezultat ]n urma unei inspirații de moment. Muzica ei și a Tarafului Rutenilor a prins foarte bine la public, melodiile lor fiind ascultate peste tot, nu doar la nunți și terase. Și totuși, viața artistei nu înseamnă doar muncă și iar muncă. Ea recunoaște că în timpul liber, se dedică celor două mari pasiuni ale ei, pescuit și fotbal, pe care le practică alături de colegii din Taraful Rutenilor.

„Îmi place să pescuiesc și să joc fotbal cu colegii mei din taraf. Știu foarte bine, am învățat de la fratele meu. El, fiind mai mare, trebuia să mă care mereu după el, așa că jucam și eu fotbal cu prietenii lui”, a dezvăluit îndrăgita interpretă.

În altă ordine de idei, Carmen Chindriș a susținut un nemaipomenit concert cu Taraful Rutenilor, pe 21 septembrie, la Teatrul de Vară „Constantin Tănase” din Parcul Herăstrău. Respectivul eveniment a fost foarte apreciat de public…

Adauga un comentariu