Cancan

Carmen Chindriș nu apare pe Wikipedia, dar are un succes impresionant. Ce spune artista despre căsătorie și viața de familie

Publicat: 19 mai 2022
Carmen Chindris Wikipedia
Deși nu apare pe Wikipedia, Carmen Chindriș se bucură de celebritate și de aprecierea publicului autohton.

Frumoasa cântăreață Carmen Chindriș nu apare pe Wikipedia, dar are un succes impresionant. Artista are o carieră uluitoare în muzică și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă. Energică și mereu zâmbitoare, vedeta face furori la evenimente, dar și la show-urile de televiziune. Dincolo de lumina reflectoarelor, Carmen Chindriș este extrem de discretă când vine vorba de planul personal. Iată ce spune artista despre căsătorie și viața de familie.

Carmen Chindriș nu apare pe Wikipedia, dar se bucură de celebritate

Carmen Chindriș este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta a avut în ultima vreme o ascensiune profesională uimitoare, iar colaborarea cu Taraful Rutenilor s-a dovedit a fi una de succes. Piesele sale muzicale sunt pe placul multora, iar vocea deosebită a acesteia cucerește de fiecare dată publicul autohton.

Pasionată de muzică, frumoasa Carmen Chindriș a cântat pentru prima dată pe o scenă la vârsta de 7 ani, iar de atunci s-a dedicat în totalitate profesiei artistice. Vedeta se bucură în prezent de succes și de aprecierea publicului, dar și a colegilor de breaslă. Artista provine dintr-o familie numeroasă și este originară din Sighetul Marmației.

Celebra cântăreață este la mare căutare, aceasta având numeroase evenimente private, dar și proiecte în televiziune. Artista este în prezent una dintre concurentele emisiunii ,,Te cunosc de undeva.” Carmen Chindriș se bucură din plin de viață și se declară împlinită pe plan profesional.

O altă artistă care are succes în muzică și este apreciată de public este Irina Rimes. Aceasta face furori de fiecare dată când apare pe scenă și atrage privirile tuturor cu fotografiile în ipostaze sexy postate pe rețelele de socializare. De realizări deosebite în carieră se bucură și Bella Santiago. Artista este tot mai prezentă la tv și cucerește publicul cu energia sa. Vedeta își mai dorește un copil și se declară fericită alături de soțul ei.

Când vine vorba de viața privată, Carmen Chindriș este discretă și oferă puține detalii despre omul din spatele celebrității. Artista a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor.

De ce nu s-a căsătorit până acum îndrăgita cântăreață

La vârsta de 32 de ani, Carmen Chindriș are un succes uluitor pe plan profesional și este extrem de apreciată de publicul autohton. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, vedeta este rezervată în declarații când vine vorba de viața amoroasă. Aceasta a ezitat să ofere detalii despre relațiile sale sau dacă în prezent are un iubit.

În cadrul show-ului ,,Te cunosc de undeva”, partenerul ei de scenă, Romică Țociu, a întrebat-o de ce nu poartă verighetă, de ce nu e căsătorită, iar răspunsul artistei nu a întârziat să apară.

„Un om când se mărită sau se însoară i se întâmplă, nu caută, nu fuge să caute. Stă și așteaptă.”, a precizat cântăreața.

Carmen Chindriș a menținut mereu misterul în ceea ce privește viața sa amoroasă. Nu de puține ori artista a fost întrebată de ce nu s-a căsătorit până acum sau dacă are un iubit, însă vedeta a dorit să păstreze discreția.

„Prefer să nu vorbim despre lucrul ăsta, pentru că nu mi se pare relevant deloc. Noi toți vrem să ne prezentăm ca artiști. Asta e munca noastră, asta facem și nu are rost. Nu e ceva interesant de povestit. (…) Dacă va fi și voi simți eu să zic o chestie, o să zic, dar așa nu… nu am nimic interesant de zis.”, a mai declarat aceasta.

Deși nu apare pe Wikipedia, Carmen Chindriș se bucură de celebritate și de aprecierea publicului autohton. Artista are un succes uluitor în muzică și se remarcă de fiecare dată când apare pe scenă.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net
Adauga un comentariu