Cancan ultimă oră

Carmen de la Sălciua, prima reacție în scandalul cu soția iubitului ei: „Nu am destrămat nicio căsnicie”

Publicat: 26 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Carmen de la Sălciua prima reacție în scandalul cu soția iubitului ei Nu am destrămat nicio căsnicie
Carmen de la Sălciua nu își ascunde deloc admirația pentru Gigi Becali, ea mărturisind că îl iubește pe latifundiar și îl compară cu Iisus Hristos

De luni, Carmen de la Sălciua este implicată într-un scandal de proporții, după ce a fost acuzată de încă soția iubitului ei că i-a distrus căsnicia. Azi, la o zi după ce i-au fost aduse acuzații grave, cântăreața s-a apărat în mod public și a negat că ar fi cauza divorțului dintre Marian și soția lui. Iată cum a început relația artistei cu afaceristul!

Carmen de la Sălciua a vrut să le spună fanilor ei versiunea sa cu privire la relația dintre ea și soțul Biancăi Corcheș. Artista se declară fericită și se apără în contextul acuzațiilor lansate de încă soția iubitului ei. Potrivit cântăreței, Marian vrea să divorțeze de luni de zile, iar motivul nu are legătură cu ea.

Carmen de la Sălciua se apără în scandalul cu soția iubitului ei

Acuzată că a destrămat căsnicia lui Marian și a Biancăi Corcheș, Carmen de la Sălciua a explicat întreaga situație într-o emisiune tv. Artista susține că relația dintre ea și afacerist a încceput în urmă cu doar două săptămâni, după luni în care bărbatul ar fi încercat să-și convingă soția să-i acorde divorțul.

„Eu am cu adevărat o relație de 2 săptămâni. Nu am destrămat nicio căsnicie pentru că ea era deja destrămată. Era o chestiunea de timp până ea se destrăma. (…) Nu a vrut calea notarului, au mers în judecată pentru că nu s-au putut înțelege. Ne-am înâlnit la evenimente, el a venit neînsoțit și acolo s-a legat. El mi-a spus cu probe că nu mai are nimic cu această femeie. (…) Când doi oameni nu se mai ințeleg, se produce divorțul”, a declarat Carmen de la Sălciua într-o emisiune tv.

Artista îl cunoaște pe bărbatul însurat încă din 2012

Deși relația dintre ei este foarte proaspătă, legătura dintre ei nu este. Cei doi sunt prieteni încă din 2012, când artista cânta la restaurantul lui. Acum, cântăreața spune că el este bărbatul care o face fericită.

„Nu locuim încă împreună. Dumnezeu știe ce va fi. Există o relație frumoasă între noi până la momentul acesta. Mă face să zâmbesc. Îmi pare foarte rău de persoanele implicate, dar el mă face foarte fericită. Am petrecut și o minivacanță în Viena. Nu i-am destrămat eu căsnicia asta vreau să se stie. Ne cunoaștem din 2012, eu cântam la restaurantul lui. Era o prietenie”, a mai dezvăluit artista.

Ce i-a spus bărbatul despre căsnicia lui

Îndrăgita cântăreață a ținut să menționeze că relația lor a devenit amoroasă doar după ce bărbatul i-a spus că a vorbit la notor pentru a divorța. De asemenea, în ceea ce privește încercarea soției de a lua legătura cu ea, Carmen a recunoscut că a blocat-o în mediul online pentru că ar fi jignit-o.

„L-am întrebat prietenește „Ce s-a întâmplat? Ai divorțat?” și de acolo a început și povestea noastră. Mi-a spus că a vorbit la notar. Mi-ai spus că este în divorț, intenționează să divorțeze. (…) El mi-a zis: ”Să nu te simți vinovată vreodată că tu ai fi cauza pentru că eu oricum urma să fac asta”(…) Îmi doresc ca problemele dintre ei să să rezolve fără scandal.(…) Ea a încercat să ia legătura cu mine, dar a făcut-o într-un mod foarte vulgar. Ca să nu mai dau curs, i-am dat block. Reacția ei a fost direct una jignitoare”, a mărturisit cântăreața.

Adauga un comentariu