Cancan

Carmen de la Sălciua, taxată dur de fani. Ce greșeală a făcut cântăreața

Publicat: 15 iul. 2021
Carmen de la Sălciua zambeste larg
Frumoasa artistă și fostul ei soț, Culiță Sterp, au mers pe drumuri diferite, iar cântărețul are acum o altă famile

Carmen de la Sălciua a fost taxată dur de fani în mediul online. Artista a făcut o gafă, iar urmăritorii ei nu au putut trece cu vederea acest lucru. Cântăreața este extrem de iubită și apreciată pentru melodiile ei, însă este și criticată de “gurile rele” de pe internet.

Artista organizează mereu sesiuni de întrebări, acolo unde încearcă să țină legătura cât mai mult cu cei care o apreciază, însă de această dată situația este puțin diferită.

Carmen de la Sălciua, taxată dur de fani

Carmen de la Sălciua a fost făcută praf pe Instagram, după ce, potrivit spuselor unor internauți, nu ar răspunde la mesajele din privat și nici măcar nu le-ar aprecia, așa cum fac alte vedete din România pe contul lor de Instagram

După o căsnicie eșuată, artista și-a văzut de viață și de proiectele ei, care au un succes enorm. Cântăreața nu și-a refăcut viața sentimentală ori pentru moment își dorește ca totul să fie ferit de ochii curioșilor.

Cântăreața a publicat, în ultimele zile, mai multe imagini pe contul ei de Instagram, cu un buchet imens de trandafiri roșii și unul alb, semn că l-a primit de la un admirator secret, dacă ar fi să ne luăm după semnificația florilor.Ei bine, pe lângă acest buchet uriaș de trandafiri, Carmen a primit și o scrisoare de dragoste.

Carmen de la Sălciua, jignită din cauza vestimentației

Invitată să cânte, Carmen de la Sălciua a atras atenția tuturor cu ținuta aleasă. Rochia pe care a îmbrăcat-o era în nuanțe de verde, cu vedere la lenjeria intimă, iar ținuta li s-a părut fanilor mult prea provocatoare.

După ce a postat o imagine pe profilul ei de Instagram, fanii acesteia s-au inflamat și i-au spus că nu o avantajează deloc ținuta aleasă și că este mult prea vulgară.

Câte operații estetice are Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua este una dintre artistele care a apelat la operațiile estetice pentru a avea un aspect și un fizic de invidiat. Diferența față de cum era în trecut și cum arată în prezent este una ca de la cer la pământ.

Printre intervențiile pe care și le-a făcut fosta soție a lui Culiță Sterp sunt buzele mărite și fațetele dentare. Și chiar dacă unii afirmau că și-ar fi modificat și bustul, Carmen de la Sălciua a negat acest lucru.

„Sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu! Ajustările estetice sunt o rinoplastie, pentru că aveam nevoie! Restul nu sunt operații! E normal să ai grijă de tine ca femeie! Dacă îți plac melodiile mele îți mulțumesc! De restul frustrărilor nu sunt interesată, absolut deloc! Nu am jignit și nu am judecat deciziile nimănui și mi-ar plăcea să se comporte toți oamenii așa. (….) Nu am spus despre mine că aș fi model, nu m-am autointitulat nicicum… Am lăsat oamenii mereu să creadă ce vor! “
Adauga un comentariu