Cancan

Carmen Grebenisan este însărcinată? Vloggerita s-a dat de gol: ”Asta este camera copilului”

Publicat: 16 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Carmen Grebenisan este însărcinată Vloggerita s-a dat de gol Asta este camera copilului
Este Carmen Grebenisan însărcinată? Vloggerita s-a dat de gol în timp ce făcea turul noii case

Vine barza în showbiz? Este Carmen Grebenisan însărcinată pentru prima dată? Vloggerita s-a dat de gol în timp ce făcea turul noii case, spre încântarea celor care o urmăresc în mediul online. Carmen Grebenisan şi-a pus fanii pe jar, după o afirmaţie care nu ştim încă dacă vrea să sugereze ceva în mod oficial.

“Carmen Grebenisan este însărcinată cu Alex Militaru?” – este întrebarea pe care au avut-o mulţi dintre fanii cuplului după ce vloggerita a făcut publică o filmare. În imaginile urcate pe Story-ul de la Instagram, fosta concurenţa de la “Asia Express” apare apartamentul care este în renovare acum. Ea şi iubitul său îşi doresc să facă sărbătorile de iarnă în casă nouă.

Carmen Grebenisan este însărcinată?

În urmă cu câteva ore bune, Carmen Grebenisan a împărtăşit cu susţinătorii săi stadiul în care se afla nouă casă în care va locui cu Alex Militaru. În timpul turului virtual, vedetă a menţionat că una dintre camere este a copilului… iar această mărturisire i-a făcut pe unii dintre internauţi să se gândească la faptul că ea ar fi însărcinată. Ulterior, carismatica roşcata a spus că, de fapt, va fi birou până când va apărea un bebeluş în viaţa sa.

“Apartamentul începe să prindă contur! Asta este dormitorul… sau mă rog, va fi. Ia uitaţi: patul de scos,… Dressingul în care a mai câştigat un perete, acoperind geamul. Baby’s room… camera copilului său biroul nostru până apare copilul, va fi al nostru şi camera celor care vor înnopta aici. Şi speram să fie mulţi şi de multe ori, că nouă aşa ne place”, a spus Carmen Grebenisan pe o înregistrare făcută publică pe Instagram Stories.

Carmen Grebenisan, dezvăluiri despre relaţia amoroasă cu Alex Militaru

În cadrul unui interviu oferit în urmă cu o săptămână, fosta concurenţa de la “Asia Express” a vorbit atât despre fostul iubit, cât şi despre actualul.

“Bărbatul acesta a apărut în viaţa mea cu trei ani în urmă, însă noi am fost doar amici până când m-am deschis în alt fel în faţa lui, şi el de asemenea. Eu mi-am scos total din vocabular acest cuvânt – «judecata». Nu-l preiau, nu-l absorb, nu mai există pentru mine. Viaţa mea a început să fie, de ceva vreme, doar ceea ce vreau eu şi e trist că, până acum o perioadă, ajungeam să fac ceea ce voiau alţii. Sunt cea mai fericită să pot afirma că duc o viaţă lipsită de prejudecăţi şi mă bucur intens de fiecare moment al acesteia”, a mărturisit Carmen Grebenisan pentru jurnaliştii publicaţiei VIVA!.

Alex Militaru a fost cel care a avut iniţiativa de a se muta împreună cu vloggerita Carmen Grebenisan la doar câteva luni după ce şi-au început povestea de iubire.

“Propunerea a venit din partea amândurora, mai exact el mi-a propus asta în momentul în care eu i-am zis că va trebui să plec mai des pe la mine, ca să schimb hainele. Iar el a spus să-mi aduc mai multe haine la el acasă, chiar dacă nu este destul loc… Şi aşa a venit propunerea din partea lui să ne mutăm împreună, a fost mai degrabă o glumă, vă daţi seama că nu am vorbit serios în momentul acela.

Am început să ne uităm împreună la tot felul de case, care mai de care mai mari şi mai scumpe, doar aşa, din entuziasm, din plăcere. Şi aşa am dat peste căsuţa noastră, pe care am găsit-o la un preţ mult mai mic decât ar fi fost în mod normal, având în vedere perioada în care ne aflăm, aşa că ne-am decis s-o vizionăm şi aceea a fost”, a declarat celebra vloggerita pentru viva.ro.

Adauga un comentariu