Cancan ultimă oră

Carmen Harra, despre divorțurile din Noul An. Ce ne așteaptă în 2023

Publicat: 23 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Chiar dacă este departe de România, Cramen Harra nu uită de bucatele tradiționale pentru masa de Crăciun. Clarvăzătoarea vorbește, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre ce tradiții a dus peste ocean, dar și despre previziunile din Noul An.

Carmen Harra a vorbit, de curând, despre previziunile Noului An. Care sunt veștile pentru anul 2023.

Carmen Harra, despre divorțurile din Noul An

În exclusivitate pentru Antena Stars, Carmen Harra a vorbit despre ce ne așteaptă în Noul An. Clarvăzătoarea sustiune că și anul 2023 va aduce divorțuri în showbiz-ul românesc, dar și în cel internațional.

„Divorțuri sunt întodeauna, din 100 de mariaje mai mult de 100 se termină cu divorț. Se schimbă partenerii mult mai ușor acum. Ar trebui să rămânem așa cum am trăit odată să avem un singur partener și atunci am evita divorțurile”, a declarat Carmen Harra, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Carmen Harra susține că anul ce urmează va fi unul mult mai pașnic, acesta aducandu-ne foarte multe surprize.

„Da, din nefericire urmează ani de încercare, totul constă în atitudine, în cum răspunzi vieții și cum te înmagazinezi ca să poți trece peste toate încercările pe care fiecare an ni-l aduce. Hai să ne imaginăm un an superb, anul lui Dumnezeu, este un an mult mai bun, un am inteligent, magic, care ne aduce foarte multe surprize.”, a mai precizat Carmen Harra, tot pentru Antena Stars.

Carmen Harra, în preajma sărbătorilor de iarnă

Întrebată cum petrece sărbătorile de iarnă din acest an, Carmen Harra a povestit că va fi alături de toți membrii familiei și vor cânta colinde în seara de Crăciun.

„Toate bucatele românești sunt pe masa mea de Crăciun. Bineînțeles că eu fiind vegetariană, toate vor fi vegetariene. Toată lumea este aici în seara de Crăciun, o să cântam colinde împreună.”, a mai spus clarvăzătoarea.

Însă, cel mai mare cadou pe care l-a primit anul acesta a fost o veste. Astfel, Carmen Harra a dezvăluit, pentru Antena Stars, că va deveni, din nou, bunică. Clarvăzătoarea va avea un nepoțel.

„Pentru mine cel mai mare este că una dintre fetele mele o să aibă un copil în 2023. O să am un nepot”, a dezvăluit Carmen Harra, pentru Antena Stars.

Adauga un comentariu