National

Carmen Iohannis a avut o ținută fabuloasă în ziua alegerilor parlamentare! Ce a purtat soția președintelui

Publicat: 06 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Carmen Iohannis a avut o ținută fabuloasă în ziua alegerilor parlamentare Ce a purtat soția președintelui
Carmen Iohannis a purtat o rochie semnată Andreea Tincu, aceasta făcând parte din echipa de designeri ai soției Președintelui Klaus Iohannis

Carmen Iohannis a votat, duminică, la Sibiu, în timp ce președintele Klaus Iohannis şi-a exprimat preferinţele de la alegerile parlamentare 2020 în Capitală. Soția președintelui fost însoţită la urne doar de un reprezentant SPP.

Aceasta i-a salutat pe cei prezenţi în secția de votare și a zâmbit de pe sub masca de protecţie, dar nu a făcut niciun fel de declarații.

Carmen Iohannis era îmbrăcată cu un palton bleu, una dintre culorile sale preferate, cu care adesea a apărut, iar pe dedesubt purta o rochie albastră, asortată cu o eşarfă de aceeaşi nuanţă. Pantofii în tonuri nude și geanta cu curelușă subțire au completat vestimentaţia sa.

Cel mai probabil ținuta profesoarei din Sibiu a fost creată de Andreea Tincu, unul dintre designerii români apreciați de Prima Doamnă, potrivit tabu.ro.

Klaus Iohannis, pus să-şi dea masca jos la alegerile parlamentare 2020

Klaus Iohannis a votat la alegerile parlamentare la Liceul „Jean Monnet” din Capitală. Preşedintele a trecut pe la operatorul de tabletă din secţie, cu cartea de identitate. Şeful statului a fost rugat să îşi coboare pentru câteva secunde masca, pentru ca operatoarea să îi poată verifica identitatea şi conformitatea cu buletinul.

Carmen Iohannis a purtat o ținută deosebită și la alegerile locale

Carmen Iohannis a fost o adevărată apariţie la alegerile locale. Prima Doamnă, în vârstă de 60 de ani, a mers să voteze îmbrăcată într-o rochie tinerească, până la genunchi, cu un imprimeu floral făcut manual , dintr-un material din voal şi satine de mătase. Totodată a avut grijă să poarte masca de protecţie.

Klaus Iohannis a mers separat la vot de această dată.

Carmen Iohannis a apărut la una dintre secţiile de votare cu masca pe faţă şi îmbrăcată foarte colorat. Cu o rochie până la genunchi, croită special, Prima Doamnă a atras toate privirile.

Creatoare ţinutei este designerul Andreea Tincu, iar preţul acesteia este de 200-300 de euro. Prima Doamnă apurtat o rochie până la genunchi, cu un imprimeu colorat, cu roşu şi albastru.

Creatoarea ţinutei a dezvăluit: „O zi importantă pentru Români! Prima Doamnă Carmen Iohannis poartă o rochie semnată #andreatincu, din voal şi satine de mătase, cu prinţul realizat manual de către designer.”

Carmen Iohannis și Klaus Iohannis sunt împreună de 25 de ani

Carmen Iohannis este căsătorită de 25 de ani cu Klaus Iohannis. Cei doi s-au cunoscut într-o excursie, din liceu, iar de atunci au fost nedespărțiți.

„Adevărata mea dragoste este soţia mea Carmen. Ne-am cunoscut într-o excursie, într-o vacanţă cu prietenii de liceu„, povestea Klaus Iohannis într-un interviu acum ceva timp.

Relaţia lor de prietenie a durat 7 ani, ulterior au decis şi să formeze un cuplu. În timp ce era deja profesor şi fusese repartizat la o şcoală aflată la 60 de kilometri de Sibiu, pentru că iubita lui a rămas în oraş, Klaus Iohannis făcea naveta pe bicicletă doar ca să-şi vadă prietena.

Ziua de 27 septembrie a fost una importantă pe tot teritoriul României. Au avut loc alegeri, toţi românii şi-au putut alege primarii. Preşedintele României, Klaus Iohannis a fost printre primii cetăţeni care şi-au exprimat votul. Acesta a mers la Liceul Jean Monnet din Capitală.

Adauga un comentariu