Cancan ultimă oră

Carmen Șerban a trecut prin cea mai grea experiență din viața ei. Artista a rămas fără voce

Publicat: 28 ian. 2022

Carmen Șerban se numără printre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. De-a lungul anilor a fost supusă multor încercări, dar a reușit să le depășească pe toate. Ultima problemă i-a dat mari bătăi de cap, dar a reușit să o depășească cu ajutorul lui Dumnezeu.

Carmen Șerban, probleme cu vocea

Carmen Șerban este una dintre cele mai iubite și talentate artiste de la noi din țară. De-a lungul timpului a trecut prin multe greutăți și a fost supusă multor suferințe. Ultima, însă, a afectat-o cel mai tare.

În perioada sărbătorilor de iarnă, Carmen Șerban a avut mai multe concerte și, la final, s-a alea cu o răceală groaznică. S-a îmbolnăvit atât de rău, încât a rămas chiar și fără voce, încât abia mai putea scoate câteva cuvinte.

Artista trebuia să își revină rapid, pentru că avea concerte de Revelion, dar situația nu părea că se va remedia prea curând.

Rugăciunile au salvat-o

Carmen Șerban s-a îngrijorat când a văzut că nu îi revine deloc vocea și simțea că este o problemă energetică, așa că a făcut apel la divinitate și avea să se vindece.

Astfel, celebra artista, foarte credincioasă din fire, a sunat imediat duhovnicul din România, dar și un prieten care este practician complementar în Medicină și astfel a fost ajutată. Preotul a citit mai multe rugăciuni, a făcut molifte si alte obiceiuri si asa și-a recăpătat artista vocea. Între timp, si artista a fost foarte credincioasă și a avut speranță că lucrurile se vor remedia, pentru că nu este prima dată când Dumnezeu face minuni pentru ea.

”A citit moliftele, alea, alea și în ziua de 31 mi-a revenit vocea în procent de 60% pe la 1, 2 ziua. Am citit și eu foarte multe acatiste, am citit și eu foarte multe rugăciuni. Aveam 2 programe și am reușit să cânt trei programe”, a adăugat Carmen Șerban.

 

Toate amănuntele despre Theo Rose
Adauga un comentariu