Prima pagină » Cultural » Carmen Tănase, mărturisiri dureroase despre copii și pierderea soțului. ,,Am vrut să o facem la finalul vieții lui, dar nu am mai avut timp…”

Carmen Tănase, mărturisiri dureroase despre copii și pierderea soțului. ,,Am vrut să o facem la finalul vieții lui, dar nu am mai avut timp…”

03 feb. 2023, 12:08,
BZI.ro, în Cultural

Carmen Tănase a făcut recent mărturisiri dureroase despre copii și pierderea soțului. Celebra actriță ascunde o poveste de viață impresionantă. Marea doamnă a teatrului românesc are o carieră artistică de succes și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv. Carmen Tănase este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și evită să vorbească despre marile suferințe. Iată care este cel mai mare regret al îndrăgitei actrițe.

Carmen Tănase, mărturisiri dureroase despre copii și pierderea soțului

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Artista a cucerit publicul de la primele apariții pe scenă cu personajele sale memorabile. Vedeta se dedică în prezent actoriei și fiului ei, Tudor Parhon, de care este tare mândră. De-a lungul timpului, Carmen Tănase a jucat pe marile scene ale lumii și și-a construit o carieră uluitoare.

Dincolo de celebritate, Carmen Tănase ascunde o poveste de viață dureroasă. Marea actriță și-a pierdut soțul din cauza unei boli necruțătoare și l-a crescut singură pe unicul ei copil, Tudor. Vedeta nu a mai dorit să își refacă viața după decesul partenerului ei de viață. Actrița nu regretă că nu mai are și alți copii, dar nici că este singură la vârsta sa. Carmen Tănase a dezvăluit recent cum se înțelege cu fiul ei și cum este în ipostaza de mamă.

,,Am fost o mamă grijulie, și sunt în continuare, lăsându-l să-și deschidă aripile. Griji mi-am făcut întotdeauna și o să-mi fac, probabil, întotdeauna, că, na, așa sunt mamele. Dar trebuie să știu, intru în panică dacă nu știu lucruri despre el, dacă nu știu unde e, dacă. Nu s-a întâmplat asta prea des, suntem prieteni, și când a fost plecat în țară vorbeam tot timpul, deci nu mi-am făcut din punctul ăsta de vedere griji prea mari, am știut mereu de el.

El se duce la București, lucrează acolo, în sensul că pictează acum, a terminat cu regia și pictează, și se duce acolo unde are mai multă liniște să picteze. Acum, relația e invers, el e cumva părintele meu și eu trebuie să ascult de el.”, a declarat actrița.

Care este cel mai mare regret al celebrei artiste

Carmen Tănase a suferit enorm după ce soțul ei, Victor Parhon, a pierdut în urmă cu câțiva ani lupta cu o boală necruțătoare. Actrița a sperat că partenerul ei va învinge cancerul. După decesul bărbatului, Carmen Tănase nu a dorit să își mai refacă viața și și-a asumat rolul de mamă singură. Vedeta are însă un mare regret, că nu a reușit să se cunune religios cu soțul ei, deși acesta și-a dorit foarte mult.

„Era clar alesul, era clar omul cu care mi-am dorit să fac un copil, dar actul acela, da, era cumva prea mare insistența. Ca să scap de mama și de ce spuneau alții, ne-am căsătorit. Lui i-a fost teamă că la Starea Civilă o să zic NU. L-am ţinut în şah până acolo. El era credincios şi a vrut să ne cununăm religios. Nu am făcut-o atunci când ne-am căsătorit, am vrut să o facem la finalul vieţii lui, dar nu am mai avut timp. Regret enorm. De-aia fiecare lucru trebuie făcut la timpul lui, ca să nu regreţi după aia.”, a mărturisit artista.

Carmen Tănase are o relație foarte bună cu fiul ei și se dedică în prezent actoriei, dar și publicului care o îndrăgește atât de mult. Artista are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *