Scena artistica din Romania

Carmen Tănase, reacție dură împotriva testării COVID:  „Aștept să se termine descreierarea”

Publicat: 22 iun. 2021
Carmen Tănase sta cu bratele incrucisate
Carmen Tănase a avut o reacție dură împotriva testării COVID -19 în cadrul unei emisiuni la Antena 3

Carmen Tănase a avut o reacție dură împotriva testării COVID. Faimoasa actriță a renunțat la o filmare deoarece i se cerea să se testeze împotriva infecției. Prezentă în platoul unei emisiune, la Antena 3, doamna scenei romanești a fost întrebată dacă și-a făcut un test pentru detectarea anticorpilor.

Artista a răspuns vehement că nu.

Carmen Tănase, reacție dură împotriva testării COVID

Ulterior, Carmen Tănase a fost întrebată dacă a trebuit să facă un test COVID pe care l-a refuzat, a răspuns în felul următor: „Da! Mi s-a cerut pentru o filmare și am renunțat la filmare. Nu mă duc (n.r. la orice eveniment pentru care i se cere test COVID).”

„Da (n.r. întrebată dacă a luat o decizie radicală). Da, aștept să se termine această descreierare”, a spus Carmen Tănase.

„Orice demență și deviație din istorie, la un moment dat, s-a terminat”, a subliniat actrița.

Acum o lună de zile, actrița a precizat faptul că nu are de gând să se vaccineze anti-Covid fiindcă nu consideră că au fost făcute suficiente studii care să dovedească eficiența vaccinului.

„Acest vaccin încă nu a trecut testul timpului. Nu doresc să mă expun acestui risc. Probabil prin 2023 când se va încheia acest studiu și se vor trage niște concluzii voi spune da”, a spus actrița.

La întrebarea ce ar face dacă nu ar mai fi lăsată să urce pe scenă fără a fi vaccinată, Carmen Tănase a explicat: „Nu ne-a cerut nimeni să venim la teatru vaccinați. Nu cred că se va întâmpla. Eu v-am mai spus, lucrul acesta e ilegal, e în afara legii. Când se vor schimba legile, atunci mai discutăm. Deocamdată nu e legal și nu poate fi pus în practică.

Nu ar fi primul abuz, dar fiecare e liber să facă ce crede de cuviință. Când există o nedreptate, eu fac tot ce îmi stă în putință să o îndrept. Cât oi mai putea. În niciun caz nu trec peste principiile mele. Nu știu ce aș face în acea situație, aș apela la instanță, mă voi interesa dacă va fi cazul.

Da, poate va exista riscul să nu fiu lăsată să-mi desfășor activitatea. Anul acesta am aflat că e posibil orice. Voi vedea, nu voi trece peste deciziile mele. A fi vaccinat nu e un criteriu pentru a urca pe scenă. Eu fac teatru pentru că am talent”.

Carmen Tănase, reacţie dură despre restricții

Actrița a fost mereu împotriva restricțiilor pe care autoritățile le-au impus în contextul pandemiei de coronavirus.

„Nu știu dacă mai pot să cred, eu despre mine, că mai fac parte din specia asta, așa am ajuns să cred. Nu mai îmi face niciun fel de onoare să mai fac parte din această specie. Nu înțeleg unde este instinctul omului de autoapărare. Animalul are. Dacă îi pui unui câine în ploaie cârpă aia pe gură, el dă cu laba până și-o dă jos, pentru că el are instinct. Omul nu mai are instinct, se supune la absolut orice din prima clipă”, a spus Carmen Tănase la Antena 3.

Comentarii
Adauga un comentariu