Prima pagină » Cancan » Carmen Tănase vrea să-și refacă viața sentimentală. Ce fel de bărbat caută la vârsta de 63 de ani

Carmen Tănase vrea să-și refacă viața sentimentală. Ce fel de bărbat caută la vârsta de 63 de ani

20 mai 2024, 12:19, 2 ,
BZI.ro, în Cancan

Carmen Tănase, în vârstă de 63 de ani, vrea să-și refacă viața sentimentală și a precizat ce calități caută la viitorul partener. Actrița are la activ un mariaj, care a durat trei ani, cu regretatul critic de teatru Victor Parhon. În ceea ce privește viața profesională, Carmen Tănase a cunoscut celebritatea destul de târziu.

La 63 de ani și încă la apogeul carierei, Carmen Tănase, actrița pe care am putut-o vedea recent în serialul Clanul, de la Pro TV, a vorbit recent despre cum ar trebui să fie bărbatul care ar putea să-i stea alături. Amintim că actrița a fost căsătorită cu criticul de teatru Victor Parhon, decedat în 2000, după ce aceștia divorțaseră. Dar, cu toate că au divorțat, cei doi au fost tot împreună până la moartea lui, potrivit LPF.

Carmen Tănase vrea să-și refacă viața sentimentală

Acum, cu un băiat mare, Carmen Tănase a vorbit despre bărbatul ideal în viziunea ei. Iar acesta ar trebui să semene cu răposatul ei tată. Un atribut esențial pe care Carmen Tănase îl caută este inteligența. Pentru actriță, inteligența înseamnă mai mult decât a citi cărți – este vorba despre a fi conectat la realitate, la lumea din jur, să aibă o minte ageră și să fie capabil să discute pe orice subiect.

„Trebuie să fie deștept?” a întrebat-o Bursucu.
„Neapărat”, a replicat Carmen Tănase.
„Ce înseamnă să fie deștept pentru tine? Să fi citit foarte multe cărți sau să poți vorbi cu el despre absolut orice?”, a întrebat gazda emisiunii.
„Să poată comunica despre absolut orice, să fie informat, să nu fie căzut din lună, ca să nu știe pe ce lume e”, a explicat actrița, mamă a unui băiat, Tudor Parhon, născut în 1989, absolvent de regie și film.

Pe lângă inteligență, umorul este esențial pentru actriță. Ea este de părere că un partener trebuie să aibă capacitatea de a râde și de a-și trăi viața cu zâmbetul pe buze. Absența umorului nici nu este luată în calcul într-o relație, chiar și în cazul unui partener extrem de deștept și talentat.

Și lista e mai lungă. Iubirea pentru animale este, de asemeni, crucială. În ceea ce privește romantismul, acesta trebuie să existe, dar nu în exces. Ca o femeie trecută prin viață, Carmen Tănase preferă o abordare echilibrată, în care romantismul să fie dozat corespunzător. Gesturile romantice trebuie să fie autentice și să vină din inimă, nu forțate sau exagerate.

Carmen Tănase a cunoscut celebritatea abia la 45 de ani

În același podcast, actrița a povestit și despre viața ei, inclusiv cea profesională, afirmând că a devenit cunoscută târziu și că timp de 7 ani nu a avut niciun rol. Da, viața de actor nu e doar strălucire, e și multă suferință. Cel puțin în cazul ei.

„Când eram tânără debutantă și am fost la Iași… în provincie e altceva, că sunt puțini actori. Dar după aceea, când am venit la București… eu sunt veterană, am stat 7 ani acasă și nu am primit niciun rol. 7 ani! Odată cu înaintarea în vârstă și sigur că au contat foarte mult anumite lucruri pe care le-am făcut la televiziune. La mine celebritatea a venit târziu, la 45 de ani. Până atunci nu mă cunoștea nimeni”, povestea Carmen Tănase în urmă cu ceva vreme.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *