Mozaic muzical

Carmin Ionescu riscă să ajungă la puşcărie. INML-ul a dezvăluit cantitatea de cocaină pe care o avea în sânge

Publicat: 02 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Carmin Ionescu riscă să ajungă la puşcărie. INML-ul a dezvăluit cantitatea de cocaină pe care o avea în sânge
Carmin Ionescu, fiul liderului de la Directia 5, risca sa petreaca urmatorii 5 ani in puscarie

Carmin Ionescu riscă să ajungă la puşcărie pentru cinci ani. Medicii de la Institutul Național de Medicină Legală “Mina Minovici” din București au dezvăluit că, chitaristul a prizat o cantitate de cocaină atât de mare, încât ar fi ajuns pentru cinci consumatori.

Specialiştii şi polițiștii au făcut publice concluziile la care au ajuns în cazul fiului cel mare al liderului de la Direcția 5.

Carmin Ionescu riscă să ajungă la puşcărie

Carmin Ionescu a fost testat cu aparatul DrugTest vara trecută de o echipă de polițiști din București; rezultatul a fost pozitiv și el s-a ales cu dosar penal. După jumătate de an de la incident, legiştii au finalizat analizele în cazul băiatului lui Marian Ionescu.

Rezultatele analizelor au fost surprinzătoare. În urma acestora s-a descoperit “benzoilecgonina 1,297 μ/ml”, au declarat surse judiciare pentru gândul.ro. Cifra respectivă indică faptul că, la momentul prelevării probelor artistul prizase aproape două grame de cocaină, cantitate care, în mod obișnuit, ar fi suficientă pentru cinci toxicomani.

Concluzia specialiştilor a venit mai târziu deoarece, potrivit procedurilor, INML trimite concluzia analizelor abia după ce sunt achitate de Poliție. Acestea ajung mai devreme doar atunci când sunt plătite de șofer, dar nu ar fi fost și cazul lui Carmin Ionescu, au mai relatat jurnaliștii de la gândul.ro.

Fiul cel mare al lui Marian Ionescu ar urma să fie trimis în judecată, iar pedeapsa prevăzută de lege este una dură: până la 5 ani de închisoare sau amendă.

Conform legislației în vigoare, “Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă. Cu aceeași pedeapsă se sancționează și persoana, aflată sub influența unor substanțe psihoactive, care conduce un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere”.

Cum s-a ajuns în această situaţie

În urma unui filtru făcut de poliţiştii din Bucureşti, Carmin Ionescu a fost prins drogat la volan. În noaptea de sâmbătă, 8 august 2020, poliţiştii de la Brigada Rutieră au oprit o maşină în trafic şi după mai multe teste s-a descoperit faptul că acesta consumase droguri.

”La data de 09.08.2020, în jurul orei 00:51, pol din cadrul Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu la schimbul 3, în Piața Presei Libere, a oprit în trafic, pentru control. Conducătorul auto fost identificat în persoană numitului Ionescu Carmin Mihai, fiul lui Ionescu Marian component al formației muzicale „Direcția 5”. Acesta a fost testat cu aparatul Drug Test care a indicat o valoare pozitivă pentru consum de cocaină. În cauză s-a întocmit dosar penal” se arată în comunicatul poliției.

După finalizarea anchetei Carmin Ionescu riscă să ajungă la puşcărie pentru următorii cinci ani.

Fiul lui Marian Ionescu a fost implicat si in dosarul «Droguri pentru VIP-uri». Pe langa Carmin, in acest scandal au mai fost implicati Razvan Ciobanu, Raluca Badulescu, Oreste Teodorescu si  Elis Armeanca.

Adauga un comentariu