Prima pagină » Culinar » Carne de pui gatită în sos de bere
Carne de pui gatită în sos de bere

Carne de pui gatită în sos de bere

29 mai 2020, 12:20,
în Culinar

Pentru a pregăti această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente:

  • carne de pui
  • 5 cepe
  • 2 pahare de bere (500 ml)
  • sare, piper, usturoi, condimente pentru carnea de pui

Mod de preparare:

Pentru început, portionam carnea de pui în bucățele medii. Le adăugăm într-un bol și le condimentăm bine cu sare, piper, usturoi etc. Lăsăm carnea 30 de minute. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem ceapa mărunt. O adăugăm într-o tigaie cu ulei și o prăjim timp de câteva minute.

După ce s-a rumenit frumos, adăugăm în mijloc carnea de pui și gătim la foc mic 6-7 minute. După acest interval de timp, adăugăm berea, acoperim cu un capac și gătim 10-15 minute, până când este gata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
14 decembrie 2024
14 decembrie 2024