Sport

Caroline Wozniacki, în lacrimi la ultimul meci al carierei! Daneza și-a luat „adio” de la tenis, la Australian Open

Publicat: 25 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Caroline Wozniacki în lacrimi la ultimul meci al carierei Daneza și-a luat adio de la tenis la Australian Open

Caroline Wozniacki a jucat, vineri noapte, ultimul meci al carierei, iar sportiva din Danemarca a fost extrem de emoționată la finalul meciului. Jucătoarea de 29 de ani nu s-a putut impune, în turul 3 de la Australian Open, în fața lui Ons Jabeur (25 de ani – locul 78 WTA), din Tunisia, scor 7-5, 3-6, 7-5, iar meciul a fost ultimul din cariera fostului lider mondial.

Nu și-a putut stăpâni emoțiile

La finalul meciului, Wozniacki nu și-a putut stăpâni lacrimile în momentul în care a oferit un interviu în fața suporterilor prezenți la ultima partidă a sa în circuitul WTA.

„Parcă era de așteptat ca ultimul meu meci să fie unul decis în trei seturi și că o să-mi închei cariera cu o greșeală pe forehand. Astea sunt elementele pe care am încercat să le îmbunătățesc pe toată durata carierei mele, dar cred că așa a fost să fie. Rămân cu multe lucruri. Realizările din teren sunt uimitoare, fanii, sentimentele pe care ni le provocați atunci când veniți și ne încurajați la meciuri, sprijinul primit din partea familiei, mai ales din partea tatălui meu, cel care m-a antrenat în toți acești ani.

De obicei nu plâng, îmi cer scuze. Sunt amintiri speciale, pe care le voi prețui mereu. Călătoria aceasta a fost incredibilă și să știți că sunt într-adevăr fericită!”, au fost cuvintele lui Wozniacki.

A fost lider mondial și a câștigat trofeul de la Australian Open în 2018

Jucătoarea din Canada a anunțat încă dinainte de startul de la Australian Open că acest turneu va fi ultimul din cariera sa. Wozniacki se retrage după ce a reușit să ocupe poziția de lider în clasamentul WTA și după ce a câștigat un turneu de Grand Slam, chiar la Australian Open, în 2018, după ce s-a impus în fața Simonei Halep.

Adauga un comentariu