Local

Casa Județeană de Pensii Iași va repartiza bilete de tratament în 20 de baze

Publicat: 06 iul. 2020
Casa Județeană de Pensii Iași va repartiza bilete de tratament în 20 de baze
Tratament balnear

Casa Judeţeană de Pensii Iaşi a primit spre repartizare un număr de 225 de bilete de tratament în baze de tratament din ţară, altele decât cele aparţinând Casei Naţionale de Pensii Publice.

Casa Județeană de Pensii Iași va repartiza bilete de tratament ieșenilor

în următoare staţiuni astfel: Bălţăteşti, Caciulata, Călimăneşti, Covasna, Buziaş, Eforie Nord, Eforie Sud, Saturn, Herculane, Geoagiu, Lacul Sărat, Mangalia, Neptun, Olăneşti, Slănic Moldova, Tuşnad, Sovata, Târgu Ocna, Vatra Dornei, Nicolina.

Datele de intrare în staţiuni sunt în intervalul 10, 11, 12, 13, 14 iulie 2020.

Biletele de tratament se distribuie la liber dat fiind timpul scurt intre alocarea automată şi data începerii sejurului. Persoanele interesate pot obţine bilete de tratament în limita locurilor disponibile de la Ghişeul de Bilete de Tratament în baza următoarelor documente:
– bilet de trimitere de l medic, orginal şi copie
– cartea sau buletinul de identitate în original
– cuponul de pensie aferent lunii iunie 2020

Costul unui bilet este de 50% din cuantul brut al pensiei în luna anterioară plecării în staţiune. Durata sejurului este de 16 zile din care durata tratamentului balnear este de 12 zile.

20 de bilete de tratament în Stațiunea Nicolina

Casa Județeană de Pensii Iași a avut disponibile 20 de bilete de tratament în Stațiunea Nicolina, în perioada 24-26 iunie 2020.

S-au redeschis ştrandul Municipal şi Baza de Agrement Ciric! Numărul de persoane va fi limitat

S-au redeschis ştrandul Municipal şi Baza de Agrement Ciric. Conform edilului Mihai Chirica, cele două locuri pentru distracție în sezonul estival au anumite reguli pe care, atât ieşenii cât şi administratorii trebuie să le respecte. Conform setului de reguli, accesul persoanelor este limitat dar şi intrarea în bazine se face cu un număr maxim de oameni.

”Buna ziua, ne aflăm la o scurtă conferinţă de presă pentru a aduce în atenţia publică informaţii noi pe care le avem pentru locuitorii municipiului Iaşi. Se vor deschide, ştrandul municipal, baza Nicolina şi zona de agrement Ciric. Pentru fiecare dintre ele am stabilit un plan alături de Ministerul Sănătăţii. Vom asigura un spaţiu de 12 mp pentru fiecare sezlong.”, a declarat Mihai Chirica, săptămâna trecută.

Accesul persoanelor la unităţile administrate de municipiul Iaşi va fi limitat

Conform edilului Mihai Chirica, accesul în unităţile administrate de Primăria Municipiului Iaşi va fi limitat.

Adauga un comentariu